Home Zanimljivosti KRAJ ZA SVA VREMENA: Stanislav otkrio zašto je zauvek završio sa Majom...

KRAJ ZA SVA VREMENA: Stanislav otkrio zašto je zauvek završio sa Majom Marinković… (VIDEO)

464
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Stanislav otkrio zašto je zauvek završio sa Majom Marinković…

Nikad iskrenije progovorio o svom odnosu sa Majom i naglasio da je definitivo stavio tačku na njihovu priču, pa se osvrnuo na Mionu.

Učesnik “Elite”, Stanislav Krofak došao je u “Šiša bar” kako bi voditelju Darku Tanasijeviću ispričao sve što se događalo sa Majom Marinković.

Proteki dani bili su jako burni, te je on sada otvorio dušu o njihovom turbulentnom odnosu.

– Stanislave šta se desilo sa Majom? – upitao je Darko.

– Pa nastao je karambol jer sam ja rekao da imam komunikaciju sa Aneli. Posle je Uroš provocirao, ona krenula na njega i kao što ja nisam skočio – rekao je Stanislav.

– Što nisi skočio da je odbraniš od Uroša? – upitao je Darko.

– Ona je već stala tu, ja kad sam video ona je već otišla. Onda se okrenula prema meni i krenula da me udari, ja sam nju zadržao. Anđelo kaže nemoj ženu, kao da bi ja hteo nju – rekao je Stanislav.

– Stanislave rekla ti je da si je tipovao i da si folirant – rekao je Darko.

– To je njeno mišljenje. Ja kad sam krenuo sa njom, ona se meni svidela kao osoba. Ja sam video po nekim stavovima da me kanali, pa za izolaciju. Znala je neke stvari koje mi smetaju, a nisu takve. Ona neke stvari iznosi javno sve, ja s njom šta god kažem, ona kaže Đedoviću. Moram tačno razmišljati šta ću reći, ona se odmah okrene prema Anđelu i Đedoviću i kao je l’ ste čuli šta je rekao Ja mislim da moramo imati neku intimu. Ja stavim na vagu stvari i vidim koliko ima lošeg, a koliko dobrog. Nemamo budućnost, ne želim da se sramotim i dovodim se u neku situaciju da imam cirkus – rekao je Stanislav.

– Svašta ste nešto izgovorili jedno drugom, pale su teške reči. Rekla je da si seljak – rekao je Darko.

– Briga me za njeno mišljenje, ja za nju ružnu reč neću reći. To je njen obraz – rekao je Stanislav.

– Ona tvrdi da ti gledaš u Mionu – rekao je Darko.

– Ma daj Darko, ona tvrdi neke stvari, ja gledam ravno. Ja sam presekao, mislim o sebi, o treningu, zanemarim emocije. Maja je bila moj izbor, ja sam bio s njom i ja sam to tako hteo. Ja sam imao drugačiji doživljaj – rekao je Stanislav.

Detaljnije pogledajte u videu: