Home Zanimljivosti MARINKOVIĆEVA PONOVO OSTAVLJENA: Maja žestoko izvređala Krofaka – Raskid je bio neminovan…

MARINKOVIĆEVA PONOVO OSTAVLJENA: Maja žestoko izvređala Krofaka – Raskid je bio neminovan…

213
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Raskid je bio neminovan…

Starleta je nakon brojnih uvreda upućenih svojoj jačoj polovini, Stanislavu Krofaku, na kraju ponovo ostavljena. Stanislav nije uspeo da prevaziđe sve teške reči koje mu je devojka uputila.

Ovaj obračun izuzetno je traumatično prošao ako pitate Maju Marinković i Stanislava Krofaka.

Sve što je omiljeni par rijalitija gurao pod tepih od praznika isplivalo je na površinu, te je svađa epskih razmera bila neminovna.

Maja je žestoko izvređala Krofaka, a ni on njoj nije ostao dužan za sve uvrede koje je izgovorila na njegov račun. Na kraju, raskid je bio neminovan, a Marinkovićeva je zbog toga totalno devastirana.

Maja i dalje ne može da se oporavi od činjenice da Krofak više nije sa njom, a smatra da je glavni razlog raskida zapravo njegova maloletna ćerka, tačnije njeno pismo koje je došlo na adresu Bele kuće još za praznik.

– Shvatila sam da se Stanislav loži na poznate ličnosti, znaš ti šta je Maja za njega. Ja opet ponizim sebe da bih uzdigla njega. On je bio jako pažljiv prema meni, ali sad nije isto više. Mislim da nije fer stvarno prema meni ovog puta. Nisam srećna, nemam perspektivu – rekla je Maja, potpuno van sebe.

– Ćutala sam i trpela neke stvari. Pokrivala sam ga i lagala, mislim da je samo tražio način da me ostavi. Trpim neke stvari, gledam samo klipove gde gleda u Mionu, konstantno je odsutan. – Stvarno mi je mnogo teško jer sam prema njemu bila iskrena, ali mislim da je on mene gledao kao trofej. Da li je to neki inat ili nešto, ne znam. Od kada je stiglo pismo, sve je krenuli nizbrdo. On je jako čudan. Priča da ima stav, ali ga nema. Laže da nema se*s, priča da nije rekao da je Miona krava, a jeste. Prema njemu sam bila nikad bolja – zaključila je Maja.

Da stvar bude gora, sukob sa Krofakom to veče nije bio jedini.

Maja je u totalnom nervnom rastrojstvu nasrnula na Uroša Stanića isto to veče, a Stanić je, ne želeći da joj ostane dužan, pobacao sve njene igračkice u jezero.