Home Zanimljivosti MIONA RAZVEZALA JEZIK: Stanislav Krofak smeta Nenadu Aleksiću Ša – “Tebe Stanislav...

MIONA RAZVEZALA JEZIK: Stanislav Krofak smeta Nenadu Aleksiću Ša – “Tebe Stanislav voli…” (VIDEO)

524
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

“Tebe Stanislav voli…”

Jovanovićeva otkrila zašto stalno dolazi do problema, kao i da su joj neke stvari koje Nenad radi sada već odvratne.

Učesnica “Elite”, Miona Jovanović je došla u Šiša bar kako bi voditelju Darku Tanasijeviću ispričala sve što se događalo tokom proteklih dana.

Ona je ovom prilikom otvorila dušu i prokomentarisala njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša.

– Miona ajde da pričamo o novonastalim problemima kod tebe i Ša – rekao je Darko.

– Nismo u problemima, ali imamo prepirke i rasprave oko njega. Nenadu neke stvari smetaju, Stanislav mu smeta kao pojava – rekla je Miona.

– Hoćeš da kažeš da mu ne smeta tvoje ophođenje prema Stanislavu? – upitao je Darko.

– Pa da. Ja Stanislava ne branim, niti mi je to namera. Namera mi je da kažem šta mislim i kome verujem, a kome ne. Ja govorim šta mislim, rekla sam u tom momentu iako nije trebalo. Mi smo imali prepirke zbog Stanislava. Smeta mu što Stanislav sedi na drugoj garnituri, ja kažem je l’ ja gledam u njega? On kaže ne mi nećemo sedeti ovde, on neće to da trpi – rekao je Ša.

– Pa kakve veze imaš sa tim? – rekao je Darko.

– Njega nervira što on mene gleda. Jutros je napravio scenu oko salona, sada mi kaže pričaj ne zanima me, ne zanima me. Ja sam pametna da znam šta treba da pričam, a on mi brani. Znam šta treba, ali ne želim da uvaljujem svoju vezu u problem. Okej on mi je rekao, sve je to super, ali nema potrebe da diže tenziju – rekla je Miona.

– Je l’ ti je preko glave što sve mora da ide preko tvojih leđa? – upitao je Darko.

– Imali smo situacije da neki muškarci gledaju u mene, on odma hoće da menja mesto. Ja nemam problem sa tim i neću nigde da bežim, on ako hoće da se pomeri nek se pomeri – rekla je Miona.

– Komentariše se sve više da to kod Ša više nije ni ljubav, već sujeta da Stanislav ne osvoji tu njihovu bitku – rekao je Darko.

– Ja znam da on mene voli, ali ima tu sujeta i kompleksa. Te njihove rasprave meni budu dečije malo, šta će im to – rekla je Miona.

– Na osnovu čega je Ša uveren da tebe Stanislav voli? – upitao je Darko.

Mioni odvratni Nenadovi komentari

– On to misli i onda on svaljuje na mene i kao da ja to mislim. Stalno mi nameće kao on nikad neće biti s tobom, ne zanimaš ga. Odvratni su mi komentari njegovi, ali on ne kapira da on sve produbljuje sam – rekla je Miona.

– Koliko je za tebe ponižavajuće zbog toga što je Ša opet rekao da si ti bitna samo zbog njega? – upitao je Darko.

– Odvratno mi je, ja sam mu devojka. On nije mene našao napolju, pa me uveo ovdee i preko njega. Naravno ja ne mogu da se poredim sa njim. Mogu da tvrdim da mu nije bilo mene da on ne bi bio ovde. Da je on otišao odavde ja ne bih bila sa njim, ostala bih sa svojim momkom, pa kako onda preko njega ide priča? Ša je malo poleteo, ja kapiram da se on oporavio, ali je malo poleteo, mnogo je sebi dao za pravo – rekla je Miona.

– U kom smislu? – upitao je Darko.

– Pa takvi komentari. Ne smatram da se on takmiči, u nekim momentima kao da malo ispatetiše. On meni prebacuje, a sad on to radi. Okej mogu i ja takve stvari da radim – rekla je Miona.

– Zbog čega si bila tako samouverena da Stanislav ne voli nikoga – rekao je Darko.

– To je moje iskreno mišljenje, rekla sam da ne voli nikoga. Nisam zaista namerno rekla zbog Maje, stvarno mislim da on voli samo sebe. Oni nikada nisu rekli jedno drugom da se vole – rekla je Miona.

– Kako komentarišeš situacije Maje i Stanislava i to što ona tvrdi da te on gleda – rekao je Darko.

– Pa ona je pokušala više puta da ubaci rovac u moj i Nenadov odnos. To sve govori o njima, njihov odnos, pratićemo – rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte u videu: