Home Zanimljivosti NAKON HAOSA SA MAJOM: Odmah se oglasila ćerka Stanislava Krofaka – Ponovo...

NAKON HAOSA SA MAJOM: Odmah se oglasila ćerka Stanislava Krofaka – Ponovo se obratila ocu…

3963
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Ponovo se obratila ocu…

Nakon što joj je otac obećao da će ispoštovati njeno pravilo, a zatim ga više puta prekršio, Krofakova ćerka je nakon svađe odlučila da mu pošalje jasnu poruku.

Tokom nominacija u “Eliti”, Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jedan od najozbiljnijih okršaja u rijalitiju do sada, nakon što je on priznao da ima dobru komunikaciju sa Aneli Ahmić, sa kojom je Maja na ratnoj nozi.

Maja je napravila scenu u Beloj kući, a zatim je ušla i u okršaj sa Urošem Stanićem, zbog kojeg je čitav rijaliti bio na nogama. Nakon svih sukoba Maja i Stanislav stavili su tačku na njihovu emotivnu vezu.

Dok se svađala sa Stanislavom, Maja je ponavljala da su ipak imali se*s, iako je ćerki obećao da toga više pred kamerama biti neće.

Kako Krofak ne zna da u toaletu postoje sigurnosne kamere, on je Marinkovićevu prisiljavao da ugasi kamere, te je sada ubeđen da snimak njihovog odnosa ne postoji.

Nakon ovog incidenta, oglasila se i Vanesa, Stanislavova ćerka, koja je objavila njegovu fotografiju uz emotikon srca, a potom je usledila poruka, koju je Vanesa morala da podeli, ali ju je istovremeno i slatko nasmejala:

– E, sada… Neka mu je Bog u pomoći – glasila je poruka, koju je Vanesa podelila.

Instagram,
Instagram,

Za vreme sukoba, Maja mu je zamerila komunikaciju sa Ahmićevom:

– Šta ti ima njoj da kažeš ćao, sa nekim sa kim ja nisam dobra – besnela je Maja.

– E sad ćeš imati Maju Marinković svaki dan – zapretila mu je Maja.

– Je l si ti mene našla da polivaš? – zapitao ju je Uroš dok je otvarao flašu da joj uzvrati.