Home Zanimljivosti ODMAH NAKON RASKIDA MAJE I KROFAKA: Nenad Aleksić Ša u dilerijumu –...

ODMAH NAKON RASKIDA MAJE I KROFAKA: Nenad Aleksić Ša u dilerijumu – Strahuje od pomirenja Stanislava i Mione… (VIDEO)

335
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Strahuje od pomirenja Stanislava i Mione…

Reper nije siguran da se njegova devojka neće vratiti bivšem dečku. Ne dopada mu se što ona konstantno ima potrebu da ga brani za crnim stolom.

Darko Tanasijević je ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Nenad Aleksić Ša.

Maja Marinković i Stanislav Krofak već danima ne mogu da pronađu zajednički jezik i svi su primetili da imaju probleme u vezi. Oni su se na kraju posvađali i raskinuli. Reper je prokomentarisao da primećuje da Stanislav upućuje poglede njegovoj devojci, Mioni Jovanović.

– Ša kako si? – upitao je Darko.

– Dobro, sada sam se pokačio sa Mionom. Ona kao priča da sam se promenio, ne reagujem više onako i ne pravim haos. Ljubav je ista prema njoj. Koja sujeta? O čemu pričamo? – upitao je Ša.

– Imaš potrebu da se nadmećeš sa Stanislavom – rekao je Darko.

– On mene bocka, ja njemu uzvraćam. Ja ne diram nikad prvi – rekao je Ša.

– Koliko su se stvari kod tebe i Mione opet promenile na gore nakon debate? – upitao je Darko.

– Pa jeste, ponovo ga brani, ponovo priče o bivšem. Meni te stvaru tumbaju um, sva učestalija potreba da ga brani i staje na njegovu stranu, sve mi je to malo sumnjivo. Ljudi misle ja sam lud i glup. Opet da gaji emocije prema drugom ne bi ležala, budila se sa mnom. Nije mi jasno stvarno. U poslednjih par nedelja niti se raspravljam, niti bilo šta. Meni nije jasno da ja postanem mirniji i bolji, ona njega često brani. Ja opet dobijam ružne reči. Ona će uvek da nađe opravdanje – rekao je Ša.

– Da li postoji negde sumnja da ćeš za par meseci za sve ove siutacie u koje sumnjaš pomisliti Bože kakav sam ispao ludak? – upitao je Darko.

– Postoji, ali manja nego ono u šta ja verujem. Sve te neke stvari me bune, ne znam. Nemam konačan odgovor na sve ovo, ali promena njenog raspoloženja od debate je vidljiva. Sada pričamo o nekim stvarima – rekao je Ša.

– Zbog čega je problem gde će Stanislav sedeti? – upitao je Darko.

– Očekujem da će se skloniti, nije prirodno da sedi preko puta bivšeg dečka. Jezivo mi je postalo da sam ja loš – rekao je Ša.

– Je l bio realan Đedović kada je rekao da vam je odnos jeziv? – upitao je Darko.

– Ne mogu da kažem da je jeziv odnos, ali je jeziva ta potreba za branjenjem bivšeg. Ja kažem ako ne želi da bude sa mnom nek ode iz odnosa. Sa mnom je lako, ja neću da te vučem i molim. Ne mogu ja nikog na silu da držim da bude sa mnom. Meni se sve kosi, ali sve mi je jasno i ništa mi nije jasno – rekao je Ša.

– Mnogi misle da povežeš stvari i shvatiš tu neku istinu, a onda pošto poto pokušaš sebi da pobiješ te misli i onda budeš uz nju? – upitao je Darko.

– Kakav bi ja čovek bio da nakon toliko meseci i toliko borbe samo odem. Šta ako pogrešim? Ne znam, puštam da vidim kad izađem da li će biti onako kako smo pričali. Sa moje strane će biti odnos ispravan 100 posto – rekao je Ša.

– Da li će te napolju i dalje kopkati neke stvari oko Stanislava koje je ona rekla i uradila? – upitao je Darko.

– Pa neće, ako odemo kod mene i sve bude super to je to, a ako izađe i ne javi mi se više, onda je sve jasno – rekao je Ša.

– Maja je juče rekla da Stanislav gleda u Mionu – rekao je Darko.

– Ja kad to kažem, ja ispadnem lud. Čovek konstantno gleda u nju i sve prati – rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku: