Home Zanimljivosti OTKRILA SVE NAKON HAPŠENJA MUŽA: Luna Đogani otvoreno o tome da li...

OTKRILA SVE NAKON HAPŠENJA MUŽA: Luna Đogani otvoreno o tome da li će se razvesti od Marka…

289
0
Luna Dogani,
Luna Dogani,

Luna Đogani otvoreno o tome da li će se razvesti od Marka…

Pobednica Zadruge i voditeljka podkasta je poručila da joj je porodica najvažnija.

Onda je otvoreno prokomentarisala glasine o rastavi braka.

Luna Đogani dala je intervju za emisiju “Premijera vikend specijal”.

Ona je tom prilikom progovorila o problemima kroz koje je prošla sa svojom porodicom, kada je njen muž Marko Miljković bio priveden.

Luna je napočetku intervjua govorila o majčinstvu i koliko je majčinstvo promenilo, a onda se dotakla i teme koja u poslednje vreme najviše intrigira javnost:

– Ja sam dobro. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Ja se nisam oglašavala tada, neću puno da pričam o tome ni sada.Ostajem dosledna tome. U tim trenucima mi nije bilo dobro, nije mi bilo svejedno. Sada je najbitnije da je Marko došao i da je sa nama. Deca su mala…nisu ni razumela šta se desilo, ali dobro. Meni je porodica na prvom mestu i to će uvek biti tako – rekla je ona, pa progovorila i o novinskim natpisima da će se razvesti:

– Naravno da ne, naslovi su netačni, da smo staviti tačku na naš odnos, apsolutno nije istina. Sve je u najboljem redu među nama i to je to . Ja kada sam se udavala, udavala sam se i u dobru i u zlu. Treba biti uz partnera i kada je sve dobro i kada nije dobro, rekla je on, pa dodala – rekla je Luna u emsiji “Premijera Vikend specijal” pa nastavila:

– Kada dobiješ decu najbitnija su ti deca. Meni je fokus samo na njima. To generalno treba tako. Ja se borim za takve stvari i sada i uvek ću. Njihov osmeh je moja najveća pobeda – zaključila je Luna.