Home Zanimljivosti OVAKVU MAJU MARINKOVIĆ NIKADA NISTE VIDELI: Rasula na komade zbog raskida –...

OVAKVU MAJU MARINKOVIĆ NIKADA NISTE VIDELI: Rasula na komade zbog raskida – Suza suzu stiže… (VIDEO)

289
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Suza suzu stiže…

Njegovo ponašanje ju je žestoko poremetilo, ne može da veruje šta joj se dešava nakon što je bila iskrena u odnosu.

Učesnica “Elite”, Maja Marinković stigla je u “Šiša bar” kako bi voditelju Darku Tanasijeviću ispričala šta se sve događalo sa Stanislavom Krofakom.

Ono je ovom prilikom potpuno otvorila dušu, ali i zaplakala:

– Majo, videlo sam da si plakala i malo pre pričala sa Stanislavom? – upitao je Darko.

– Ćutala sam i trpela neke stvari. Pokrivala sam ga i lagala, mislim da je samo tražio način da me ostavi. Ja trpim neke stvari, gledam samo klipove gde gleda u Mionu, konstantno je odsutan – rekla je Maja.

– Majo vidi se da ti je teško, deluje da je od čestitke krenulo nizbrdo? – upitao je Darko.

– Stvarno mi je mnogo teško jer sam prema njemu bila iskrena, ali mislim da je on mene gledao kao trofej. Da li je to neki inat ili nešto ja ne znam. Od kad je stiglo pismo sve je krenuli nizbrdo – rekla je Maja.

– Majo šta je problem, priznala si da ste imali odnose? – upitao je Darko.

– Darko mnogo je samoživ, laže da nismo imali odnose. On se kune da to ne radi, a mi imamo odnose. Ja da lažem mene bi ljudi demantovali, ja sam njega krila za sve. On je mene ponizio – istakla je

– Rekao ti je da vas ne vidi napolju zajedno i da se nećete pomiriti? – upitao je Darko.

– Da, rekao mi je da hteo da živi sa mnom i sve je bilo super, a posle sa ga kao ocinkarila i zato neće. On laže, koga ja večito da štitim? Juče ja imam sukob sa Urošem, on ne skoči da me odbrani, kaže neće da ispadne nasilnik. Ja se ne sećam da li sam ja njega uhvatila kada sam se vratila od Uroša, on je mene ščepao, njegov pogled se izoblačio. Anđelo je skočio, kaže Anđelo sačuvaj Bože. Udavio bi me kao pile – rekla je Maja.

– Pričala si noćas da tvrdiš da non stop gleda u Mionu? – upitao je Darko.

– Da tvrdim, on je jako čudan. Priča da ima stav, ali ga nema. Laže da ima se*s, priča da nije rekao da je Miona krava, a jeste.

– Prema njemu sam bila nikad bolja – rekla je Maja.

– Što on ima potrebu da se pravda Mioni, ako priča da ga ne zanima? – upitao je Darko.

“Stanislav je iskompleksiran”

– Da, da. Ima priču i za popa i za lopova. Priča da je dobio ospice, onda kaže ja sam to znao zato sam je pustio u Elitu. Priča da se šalio za svingeraj, važi, koga on laže? Mića sada smiruje situaciju, ali on ode kod Miće i sedi po 45 minuta u Pabu. Ti onda budi sam i radi šta hoćeš. Pre neko jutro Miona u ćošku sobe, a on kaže meni gledaj ovo telo imaćeš priliku još mesec ipo dana da pipneš i da gledaš, ako ti ja dozvolim. On je iskompleksiran, on nije nimalo fin kao što se predstavlja. Što nju ne vređa koja mu je sve to uradila, nego mene? – upitala je Maja.

– Miona je rekla da on voli samo sebe, da ne voli tebe – rekao je Darko.

– Da, jeste tako. On se loži na poznate ličnosti, znaš ti šta je Maja za njega. Ja opet ponizim sebe da bih uzdigla njega. On je bio jako pažljiv prema meni, ali sad nije isto više. Mislim da nije fer, stvarno prema meni ovog puta. Nisam srećna, nemam perspektivu – rekla je Maja.

– Okej njega je poljuljalo pismo porodice, ali zar nije fer da se to kaže – rekao je Darko.

– Ne mislim da sam ja uzrok što se hladio, on je od početka takav. Ja sam sigurna da on ne bi ovde bio sa Mionom, ali tu stvari nisu čiste. Njih treba poslati u izolaciju, definitvno da se vidi ko šta i ko koga folira. Mislim da je on mene tipovao, svestan je da sam sa Mionom u lošim odnosima. Da bi pokazao Mioni sa kakvom ribom će on da se smuva. Ja sam držala svoj stav da neću biti ni sa kim. Ja sam mislila da je on normalan – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u videu: