Home Zanimljivosti TAKI BESNI NAKON SKANDALOZNOG PONAŠANJA STANISLAVA: Više nema nameru da ćuti –...

TAKI BESNI NAKON SKANDALOZNOG PONAŠANJA STANISLAVA: Više nema nameru da ćuti – Osuo drvlje i kamenje po Krofaku…

444
0
Taki,
Taki,

Osuo drvlje i kamenje po Krofaku…

Tokom emisije “Nominacije”, Maja Marinković i Stanislav Krofak su upali u žestoki sukob, izazivajući tenziju koja je odjekivala Belom kućom.

U svetlu ovog incidenta Majin otac, Radomir Taki Marinković, se oglasio kako bi izneo svoje mišljenje o novonastaloj situaciji.

Takođe, danima unazad njihovu vezu prate brojne turbulencije.

Maja je u emisiji Radio Mikseta nedavno priznala da nije srećna pored njega, te ga je nazvala samoživim, što je ekskaliralo žestokom raspravom.

Majin otac otkrio je kako je reagovao tokom žestoke rasprave koju je njegova naslednica imala sa svojim partnerom, prilikom čega nije štedeo reči, te je osuo rafal po Krofaku:

– Nasilnik polako pokazuje svoje lice. Uvek sam bio rezervisan, ali sada nemam više nameru da ćutim. Pre svega, on je jedan običan prevarant. Jedno priča, drugo radi, a treće misli. Maja i pre deset dana rekla da on nije onakav kakvim se predstavlja. To je jedan običan vodoinstalater, go*narko. Zapušilo mi se nešto po kući, taman da ga pozovem da mi to sredi. Koji crni biznismen, on je jedan običan kreten. On se kune u dete, pa uradi suprotno. Kontradiktoran je, pokazao je ko je i šta je. Moja ćerka ga je otvorila kao konzervu, pokazao je ko je i šta je – rekao je on.

Marinković je otkrio i da li smatra da bi mogao da se desi preokret i njihovo pomirenje:

– Kakvo crno pomirenje, oni su dva sveta različita. Do sada sam bio suzdržan, ali više ne želim da ćutim. Uveren sam sada da je on u dogovoru sa Mionom. Ne bi me čudilo da njih dvoje završe ponovo zajedno nakon što se rijaliti završi. On je namenski seo pored Maje, to je jasno kao dan nakon svega. Sigurno je nju pikirao, jer je ona Maja Marinković – zaključio je Marinković.