Home Zanimljivosti ĆERKA NE ODUSTAJE: Poslednje oglašavanje Vanese Krofak nakon što su isplivale očeve...

ĆERKA NE ODUSTAJE: Poslednje oglašavanje Vanese Krofak nakon što su isplivale očeve laži…

3194
0
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,

Poslednje oglašavanje Vanese Krofak nakon što su isplivale očeve laži…

Bivši par već danima puni novinske stupce svojim turbulentnim odnosom.

Nakon fatalnog raskida Majine suze ispunile su prostore Bele kuće, a pomirenje se ne nazire. Stanislavova ćerka komentarisala je dotičnu očevu odluku.

Posle fatalne svađe od pre nekoliko večeri, Stanislav je presekao i odlučio da Majina i njegova veza nema perspektivu, te je sasekao u korenu.

Uprkos trudu Marinkovićeve da izgladi odnos, bivši MMA borac bio je direktan, od pomirenja nema ništa, čime je potpalio sumnje da je sa starletom bio samo zbog publiciteta.

Ovim povodom oglasila se i njegova maloletna ćerka, posle čijeg je pisma za praznik njihova veza krenula stranputicom:

– Ne želim puno iznositi svoje mišljenje jer smatram da ga ne zaslužuju zaslepljeni ljudi koji gledaju samo jednu stranu, već samo moji najbliži. O raskidu sa Majom sam neutralna, svejedno mi je hoće li biti u vezi ili ne, samo je bitno da ne radi stvari koje štete nama vani. Tata je psihički jak i može izdržati jeftine rijaliti fore koje su svima jasne. On je u šoku jer nije mislio da je to toliko strašno i tek se sada uverio u sve ono što su mu ostali pričali – kaže Vanesa za Pink.rs.

Njen otac uhvaćen je u laži, nakon što su kamere snimile intimne scene sa Majom, za koje se on kleo da se nisu desile.

– On tvrdi svoju “istinu” jer je nasamaren i verovao je da se ne snima. Tako je kako je, najbitnije da se sve završi i da ostane do kraja sretan, bio sam ili sa nekim. Sve će ovo jednog dana biti daleka prošlost koja se neće ponoviti – zaključila je Vanesa, Stanislavova ćerka.