Home Zanimljivosti ČESTITKE PRISTIŽU SA SVIH KRAJEVA PLANETE: Veliko slavlje u Njujorku – Dalila...

ČESTITKE PRISTIŽU SA SVIH KRAJEVA PLANETE: Veliko slavlje u Njujorku – Dalila i Marko sijaju od zadovoljstva…

650
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Dalila i Marko sijaju od zadovoljstva…

Marko, Crnogorac poreklom sa Cetinja, živi i radi u Njujorku, a osim što je poznat po svom šarmu, on je takođe poznat i po brojnim tetovažama koje krase njegovo telo. Zanimljivo je da su se Dalila i Marko upoznali na popularnoj društvenoj mreži TikTok, gde su igrali mečeve i gde je procvetala ljubav između njih.

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Dalila Dragojević obradovala je svoje pratioce objavom fotografija iz Njujorka, gde se trenutno nalazi.

Na slikama koje je podelila, Dalila pozira sa svojim dečkom Markom u parku Astorija, dok zajedno slave prvi rođendan svog psa Sparkija.

– Sparkijev 1. rođendan – napisala je Dragojevićka ispod fotografije na kojoj pozira sa svojim dragim i njihovim četvoronožnim prijateljem.

Instagram,
Instagram,

– Dalila je potpuno poludela za Markom. Sviđa joj se od glave do pete. Voli sve što se na jednom čoveku može voleti. Sada su zajedno u Njujorku. Lepo se ponaša prema njoj. Ljubav je počela virtuelnim putem. Upoznali su se na TikToku. Odmah su se rodila simpatije, ali je njoj bilo potrebno vreme da stekne poverenje u njega. Kada je u svom srcu shvatila da je odlepila za njim, kupila je kartu i otišla u Njujork. Nisam je videla nikad ovako zaljubljenu – izjavio je ranije izvor za Blic.

Prijatelj Dalile, Stefan Pavlović Cale, takođe je otkrio nekoliko detalja njihove veze:

– Ona se faktički udala u Americi, nikad joj neću oprostiti što me nije pozvala na oproštajno druženje. Eno, uvalila se tamo u Ameriku, super joj je, baš se zaljubila – rekao je Cale za Republiku.

Dalila je sama progovorila o svojoj vezi sa Markom i otkrila šta je to što ju je privuklo njemu:

– Sveža iz Njujorka! Sve se promenilo! Konačno mogu da pričam otvoreno o tome. Lepo nam je. Život u budućnosti vidim sa njim, da l’ Njujork, da l’ Beograd, nije bitno. Ne želim da budemo razdvojeni. Zbog ljubavi sam spremna na velike korake, moj odlazak u Ameriku jeste veliki korak, već sam načinila prvi, veliki. Preseljenje tamo je još veći korak, spremna sam, naravno – izjavila je Dalila za Blic.

– Kupio me je pažnjom, poštovanjem, fizičkim izgledom, to je neosporno, neću se zaljubiti u nekog ko nije moj tip. Toliko je posvećen meni, toliko se trudio da me sprovede kroz sva mesta tamo, ništa mu nije teško. Posvetio se 24 sata meni. Tamo je bio domaćin. Svuda smo išli zajedno, vezali smo se. Pola godine to traje, to nije od juče. Preko TikToka smo se upoznali, pustio mi je poruku i tako je krenulo… On je iz Crne Gore, sa Cetinja. To je dovoljno da se zna za sad – dodala je.

Dalila i Marko očigledno uživaju u svojoj ljubavi i prvi rođendan Sparkija proslavljaju kao simbol njihove sreće i zajedništva u velikom gradu poput Njujorka.