Home Zanimljivosti DA LI KRIJE DA JE U BLAGOSLOVENOM STANJU: Isplivala dugo čuvana tajna...

DA LI KRIJE DA JE U BLAGOSLOVENOM STANJU: Isplivala dugo čuvana tajna Stanije Dobrojević…

232
0
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,

Isplivala dugo čuvana tajna Stanije Dobrojević…

Starleta i kontroverzni biznismen, poznat po burnom odnosu sa rijaliti učesnicom Aneli Ahmić, uspešno odolevaju svim vetrovima koji pokušavaju da slome njihovu ljubav.

Stanija Dobrojević nedavno je privukla pažnju javnosti pojavivši se u emisiji Ognjena Amidžića u uskoj satenskoj haljini, ispod koje se nazirao mali stomak. Mediji su odmah počeli da spekulišu o mogućnosti da starleta krije trudnoću.

Prema izvoru za “Skandal”, Stanija je zaista trudna, ali još nije javno objavila tu vest, već čeka pravi trenutak. Na društvenim mrežama su se povela brojna nagađanja, dok manjina veruje da je u pitanju samo par kilograma viška koje je bivša rijaliti učesnica nabacila.

Stanija je prvi put progovorila o bolnom trenutku iz prošlosti kada je izgubila bebu. Otac njenog nerođenog deteta je njen partner Asmin Durdžić.

– To mi je bolna tema – rekla je Stanija i dodala:

– Nismo planirali bebu, to je on uradio i mislim da se to ne radi tako, ali kad se već desilo, ja sam to želela. Ali, da sam mogla da se pitam, to bi se ipak radilo drugačije, pustiš da prođe više vremena i dogovaraš se – objasnila je.

– Bila sam srećna, jer je to moja goruća želja već godinama unazad i verujem da je Bog upleo prste. Nije mi se ostvarilo u prethodnoj vezi, a onda se tako u brzini desilo i potom pobačaj – navela je.

– To mi je bilo strašno. Te slike, ne znam – izjavila je za Hype TV.

Stanija je nakon javnog i skandaloznog suočavanja njenog partnera Asmina i njegove bivše partnerke Aneli Ahmić, otputovala u Ameriku, nastojeći da se distancira od medijskog haosa.

Suočavanje njenog partnera i Aneli Ahmić pratili su milioni gledalaca, a odgovori na mnogobrojna pitanja nisu dobijeni. Pitanja je, nakon emisije Dušice Jakovljević, bilo samo više.

Oglasio se Žiko, kog je Asmin optužio da je otac Aneline ćerke

Podsetimo, Žika je, prema Asminovim rečima, biološki otac male Nore, Asminove i Aneline maloletne ćerke. On je govorio kako je Aneli kod njega došla trudna, dodavši da smatra da je ostala u blagoslovenom stanju tim čovekom, što je ona momentalno porekla.

U svetlu intrigantnih Asminovih tvrdnji, Žika se lično oglasio za portal Pink.rs, rekavši sledeće:

– Aneli i ja smo se upoznali u maju 2020. godine. Ja sam menadžer jednog pevača koji je zaboravio mikrofon u jednoj diskoteci u Švajcarskoj, ja sam zvao moju prijateljicu da ode po taj mikrofon da ga ne bismo izgubili, a onda ga je odnela kući. Nakon mesec dana ja sam otišao po taj mikrofon, 5.maja, došao sam kod nje, popili kafu. Ona i ja smo pričali, a njoj je došla tada prijateljica influenserka, a to je Aneli. Ja kada sam došao ona je bila u spavaćoj sobi gde je pričala sa tim Asminom, oni su tada bili u vezi. Ona je nakon sat i po izašla u dnevnu sobu, mi smo se upoznali. Drugarica mi je rekla da je ona poznata i da ima dosta pratilaca na Instagramu, te sam je ja zamolio da okači pesmu jednog pevača koja je tog dana izašla kako bi imala više pregleda – objašnjavao je on.

– Meni je nakon toga posle skoro dve godine, jedna drugarica javila da je Asmin okačio moju sliku na Instagramu sa njihovim detetom. Ja sam pokušavao da stupim u kontakt sa njim, ali nije odgovarao, pa sam preko naše zajedničke prijateljice stupio u kontakt sa njim. Ja sam ga tada pitao šta on to radi, ja imam decu, porodicu, mene njegova cura, niti porodica ne zanima,, rekao sam mu da mi pravi problem i da mi to ne treba. On je nakon toga skinuo to sa Instagrama, ali eto sinoć je krenuo taj haos, te je on opet krenuo to da radi. To što je on rekao je takva lažđ i sprema mu se tužba. Oni bre ne znaju kako se ja zovem, zovu me Zika a ja sam Žika. Ja ne želim da moja ćerka to gleda, mene ljudi znaju, a sada me sprdaju zbog toga – rekao je Žika.