Home Zanimljivosti DRAMA: Nakon što je Stanislav Krofak ostavio – Maja Marinković definitivno izbačena…...

DRAMA: Nakon što je Stanislav Krofak ostavio – Maja Marinković definitivno izbačena… (VIDEO)

621
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Maja Marinković definitivno izbačena…

Kao da je Maja upala u začarani niz loših vesti. Nikako se ne naziru dobri dani i dobre vesti za beogradsku starletu.

Nakon što je Krofakov i njen raskid obeležio prethodnih nekoliko dana u Šimanovcima, niko nije očekivao da će Marinkovićeva biti izbačena iz Bele kuće.

Naime, ovonedeljni vođa Milena Kačavenda napravila je pravi dar mar svojom odlukom!

– Milena sa kim ćeš se poigrati večeras? Ko su potrčci – rekao je Milan.

– Miona i Stanislav, Ivan i Miljana, Zola i Anita, Janjuš i Aneli. Ovako, Aneli i Janjuš nismo ništa videli spektakularno , ali nikad se ne zna. Anita i Zola vidimo da je bilo neko navođenje, pa je Anita navela Zolu. Ivan i Jelena ratuju stalno, a Miona i Stanislav, tema je aktuelna, situacija se menja. Počinjemo polako svi da razmišljamo drugačije. Maja je rekla određene stvari, mislim da niko od ovih parova ne mora da bude u izolaciji da bi mi videli neke stvari. Potrčci će biti Maja i Anđelo – rekla je Milena.

– Anita kaže da ima puno poverenja u svog partnera, pa da vidimo – rekla je Milena.

– Ja sam iznenađena, ja imam lepo mišljenje o njemu, on je u vezi sa Anitom, ja nemam problem sa izolacijom, ja sa njim imam korektan odnos – rekla je Maja.

– Za ovo nema ni povoda ni naznake, ja sam prema Maji bio zaštitnički nastrojen. Ovim ništa neće dobiti, sem nominacija – rekao je Anđelo.

– Ja smatram da je interesantno, a i interesantno će mi biti da vidim razvoj događaja – rekla je Kačavenda.

– Anita ljubomorisala si na Maju – rekao je Milan.

– Jesam, to nema zaštite, to ima veze sa zagrljajem u wc. On je rekao da je devojka bila u takvoj situaciji, nedelju dana ako bude bilo jedno slovo u izolaciji, to je kraj – rekla je Anita.

Kako će se Maja snaći u izolaciji, s obzirom da ne voli da se seli iz Bele kuće, ostaje nam da ispratimo. Nema sumnje da će biti bombastično.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: