Home Zanimljivosti ISPLIVAO PRLJAV VEŠ: Anitin sin vrišti i plače zbog majke – Potresne...

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ: Anitin sin vrišti i plače zbog majke – Potresne informacije ugledale svetlost dana… (VIDEO)

458
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Potresne informacije ugledale svetlost dana…

Dušica Jakovljević je ugostila u studiju oca Maje Marinković, Radomira Marinkovića Takija i majku Anite Stanojlović, Angelinu Stanojlović. Nakon što su u studiju komentarisali aktuelna dešavanja u rijalitiju, Angelina je ušila na imanje kako bi porazgovarala sa Jovanom Tomić Matorom.

Ova neočekivana konfrontacija izazvala je mnoštvo reakcija među rijaliti fanovima. Angelina je ovom prilikom Jovani otkrila da je u kontaktu sa njenom porodicom, što je Tomićevu istinski šokiralo.

Kao da celokupan odnos Stanojlovićeve i Tomićeve nije bio dovoljna tema za razgovor, Angelina je otkrila potresne činjenice o unuku Alekseju.

Naime, Anitina majka i uskoro njena bivša supruga dotakle su se ponašanja malog anđela, kada je Stanojlovićeva otkrila devastirajuće detalje.

– Ti znaš zbog čega je on takav, on je nje željan. Željan je njene pažnje. Znaš ti šta smo mi pričale – rekla je Matora.

– Znaš ti kad ste vi ušle, on je otišao na more. Zove me Lidija, plače. Dete se iz čista mira baca I vrišti. Mislila sam da ste se nešto svađale , pa ko zna šta je video ili doživeo – odgovorila je Angelina.

– Ne, nikada. Jedino što njemu fali je njena pažnja – nadovezala se Jovana.

Komentari na konto Anitinog majčinstva su ispod snimka razgovora bili izuzetno osuđujući:

– “Ko to ostavlja dete 2 godine zaredom u najosetljivijoj dobi nego nemajka”, “Ali kad je Anitina mama potvrdila da detetu fali njena pažnja. Dovoljno”, “Svaka čast Matoroj” – samo su neki od komentara publike koji se mogu videti.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!