Home Zanimljivosti KUPILA KUĆU ZA 300 000 EVRA USRED ŠUME: U njoj krš i...

KUPILA KUĆU ZA 300 000 EVRA USRED ŠUME: U njoj krš i lom – Uložila sav honorar iz rijalitija…

553
0
Foto,
Foto,

Uložila sav honorar iz rijalitija…

Bivša rijaliti učesnica je sav novac koji je zaradila pred kamerama, uložila u nekretnine. Osmislila je do poslednjeg detalja kako želi da izgleda imanje, ali je potrebno dosta vremena da to sa majstorima realizuje.

Jelena Golubović godinama je učestvovala u rijaliti programima. Ona je čuvala honorare koje je zaradila u “Zadruzi” i uložila ih je u nekretnine.

Jelena je pre nekoliko godina kupila kuću na Avali za koju je izdvojila 300.000 evra. Kuća se nalazi u mirnom delu i okružena je drvećem.

Pre godinu dana bivša rijaliti učesnica je ugostila novinarsku ekipu i otvorila im je vrata kuće koju je kupila.

Jelena je morala kompletno da renovira svoj novi dom, pa je kamera snimila da su u toku radovi i da u tom trenutku nema ništa od nameštaja u kući.

– Ja sam u ozbiljnim pregovorima sa ozbiljnim inevestitorima, htela sam da jezero renoviramo, da napravimo pristup, prilaz, oni će da naprave cifru, a moja je ideja. Hotel mora da se sruši do temelja, potpuno je izgoreo, ali ozbiljan novac će morati da se uloži – rekla je Jelena Golubović pre godinu dana, pa odlučila da pokaže vikendicu usred šume, u koju je uložila čitavo bogatstvo.

Jelena Golubovic,
Jelena Golubovic,

Sav honorar iz rijalitija uložila u kuću

– Sve pare koje sam zaradila krvavo u rijalitiju sam uložila. Kad se saberu honorari i nagrade, to je negde preko 300.000 evra. Plac ima 53 ari placa, tu je i kuća, kao i deo šume – pričala je Jelena za “Blic”.