Home Zanimljivosti MIONA I STANISLAV KROFAK IMAJU DOGOVOR: Nakon raskida sa Majom – Sve...

MIONA I STANISLAV KROFAK IMAJU DOGOVOR: Nakon raskida sa Majom – Sve se otrglo kontroli… (VIDEO)

547
0
Miona Jovanović, Stanislav Krofak,
Miona Jovanović, Stanislav Krofak,

Sve se otrglo kontroli…

Ša strahuje da će se Miona vratiti bivšem dečku. On nije jedini koji je u Beloj kući primetio da se nešto dešava između ovog bivšeg ljubavnog para.

Tokom emisije “Pretres nedelje” pokrenute su najaktuelnije teme u Beloj kući. Maja Marinković i Stanislav Krofak su rešili da raskinu i od tog momenta ne prestaju da se svađaju.

Ovaj raskid je uneo nemir u vezu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Reper je posumnjao da Miona i Stanislav imaju dogovor. Njemu smeta što Miona i dalje brani Stanislava za crnim stolom, a primetio je i da njih dvoje upućuju jedno drugom poglede.

– Marko rekao si da se Miona totalno promenila – rekao je Milan.

– Jeste, apsolutno. Sve mi je bilo jasno od debate. Ja vidim da su njima emocije sve jače i jače. Ša i Maja to sve vide. Ša je sve jasno, ali on nema snage da je ostavi. On glup momak nije, on je vrlo inteligentan. Prepozna situaciju vrlo dobro, ali pamet je snalažljivost, a on je nema i nije pametan. Veće je mučenje živeti u takvim vezama nego se spustiti u hladan grob kao čovek. Zaista je mnogima smrt spasenje od života. On je neko ko voli i ne pušta nekoga da voli drugog samo zato što on voli tu osobu – rekao je Marko Đedović.

– Ša pričaš za Marka da je realan, a u tvojoj situaciji nije realan? – upitao je Milan.

– Ovo je više nenormalno. Ovo je najveća boleština sa mnom u odnosu. Milion puta joj skrenem pažnju da ne radi neke stvari. Ja kad volim ja ću uraditi sve. Ona daje za pravo svima da misle isto kao Marko. Ja mogu u nekom momentu da pomislim da je sve i dogovoreno i da se oteglo kontroli jer si se zaljubila u drugog dečka – rekao je Ša.

– Kakav bi ja kreten ispala da sam imala dogovor – rekla je Miona.

– Ona je pričala da je sigurna da je zaljubljen u nju, a on je siguran da ona njega voli i dalje – rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku: