Home Zanimljivosti STOTINE HILJADA EVRA MITROVIĆI ČUVAJU IZA OVIH VRATA: Isplivao snimak velike porodične...

STOTINE HILJADA EVRA MITROVIĆI ČUVAJU IZA OVIH VRATA: Isplivao snimak velike porodične tajne… (VIDEO)

225
0
Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,
Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,

Isplivao snimak velike porodične tajne…

Ćerka direktora ružičaste televizije otkriva luksuz u kome njena porodica živi! O ovakvim stvarima drugi ljudi mogu samo da sanjaju.

Kristina Mitrović, naslednica medijskog magnata Željka Mitrovića, ponosno je pokazala raskošni vozni park.

Putem svog Instagram profila, Kristina je podelila snimak u kojem šeta po garaži vile na Dedinju, otkrivajući impresivan niz skupocenih automobila, čija se vrednost meri u stotinama hiljada evra.

Među ekskluzivnim vozilima koja su privukla pažnju su Mercedes Benz SLR McLaren, Lamborghini Gallardo i Ferrari 812.

Ovi luksuzni automobili ne samo da su deo porodične kolekcije, već su bili izloženi i javnosti, pre početka “Zadruge 7 Elite”.

Uprkos bogatstvu i prestižu koji prate Mitrovićevo ime, porodica se diči i budućim zetovima. Andrea, mlađa ćerka Željka Mitrovića, već neko vreme je u vezi sa doktorom Šonom Parnetom, dok je Kristina u vezi sa Ilijom, Ukrajincem koji je jedan od najmlađih milijardera na svetu.

Nedavno je Željko Mitrović na društvenim mrežama podelio fotografiju sa svojim zetovima, Ilijom i Šonom, dodatno ističući prisnost unutar porodice.

Kristina i Ilija su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Ilija, koji je bio jedan od najboljih studenata, poseduje sopstveni biznis u Londonu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Njegov impresivan životni stil obuhvata privatni avion, obezbeđenje, vozače i veliki broj luksuznih automobila koje menja gotovo svakodnevno.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!