Home Zanimljivosti NAKON BEGA IZ ELITE: Nenad Aleksić Ša iskalio sav bes i agresiju...

NAKON BEGA IZ ELITE: Nenad Aleksić Ša iskalio sav bes i agresiju – Nema nazad… (VIDEO)

1099
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Nema nazad…

Ša je definitivno ušao u crvenu zonu!

Učesnik “Elite” Nenad Aleksić Ša i njegova partnerka Miona Jovanović imali su žestoki sukob pred kamerama rijalitija. Tokom njihove svađe, umešao se Uroš Stanić koji je odbranio Mionu, što je repera izbacilo iz takta.

Nakon što je Aleksić pokušava da napusti imanje u Šimanovcima, isplivali su kadrovi kako je ponovo ušao u raspravu sa izabranicom i cimerom, te je tom prilikom ponovo nastao karambol u Beloj kući.

– Ostavi Uroša na miru – rekla je Miona.

– Ti ga navlačiš na mene – rekao je Ša.

Podsetimo, u “Eliti” Nenad Aleksić Ša ulazio je u sukobe sa svojim cimerima. Nakon što je Mioni prekipelo i odlučila je da pauzira odnos sa reperom, u njemu je to probudilo agresiju i bes koji se odrazio na ostale ukućane, a najviše na Uroša Stanića.

Dok je Uroš bio u pušionici sa Mionom, Ša nije znao šta će od besa, pa je poleteo na Stanića. Ipak, obezbeđenje je odmah reagovalo i izvuklo Aleksića iz prostorije.

– Ništa ti Uroš nije uradio. Glumiš indijanca – kazala je Miona.

– Ništa nisam uradio – dodao je Uroš.

Ša je potpuno razjaren i izbezumljen tumarao dvorištem Bele kuće, a potom se popeo na zaštitni zid u Rajskom vrtu i preskočio ga.

Obezbeđenje je pokušalo da ga zaustavi u nameri da prekrši najosnovnije pravilo života u “Eliti”, međutim, čini se da će Ša morati da plati televiziji Pink 50.000 evra, jer je prekršio ugovor i samoinicijativno napustio rijaliti.

Ipak, ukoliko članovi produkcije uspeju da ga smire i ukažu mu na grešku koju pravi, repera ćemo ponovo gledati pred kamerama.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!