Home Zanimljivosti SVE JE SPREMNO ZA SELIDBU: Aleksandra i mala Leona napuštaju Srbiju –...

SVE JE SPREMNO ZA SELIDBU: Aleksandra i mala Leona napuštaju Srbiju – Filip Car se hitno oglasio…

2944
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Filip Car se hitno oglasio…

Novopečeni roditelji pružaju puno ljubavi i pažnje svojoj naslednici i željno iščekuju momenat kada će se Aleksandra i beba preseliti u Filipovo rodno mesto u Hrvatskoj i započeti u porodični život.

Bivša učesnica i pobednica rijalitija “Zadruga”, Aleksandra Nikolić, sredinom aprila na svet je donela prvu ćerku, kojoj je zajedno sa svojim partnerom, Filipom Carem, dodelila ime Leona.

Ona ne krije svoju sreću, pa je nakon rođenja male devojčice svoje vreme potpuno fokusirala na majčinstvo i brigu o naslednici. Ni Filip Car, ne zaostaje, pa pri svakom oglašavanju i objavljivanju fotografija pokazuje veliku ljubav prema ćerkici.

Filip se sada oglasio na svom Instagram profilu, te objavio sliku svoje prve ćerkice:

– Još jako malo – pisalo je ispod objave bivšeg rijaliti učesnika, uz emotikon pasosa, peščanog sata na kojem ističe vreme i pesmu “Kad mi dođeš ti”, pevača Olivera Dragojevića.

Filip je jasno stavio do znanja da željno iščekuje dolazak njegove mezimice u Crikvenicu i da je spremno za preseljenje Aleksandre i bebe u Hrvatsku.

Podsetimo, Aleksandra Nikolić i Filip Car pre mesec dana su postali roditelji devojčice, kojoj su odlučili da daju ime Leona. Aleksandra se porodila carskim rezom, a nakon nekoliko dana provedenih u bolnici, mama i beba su se potpuno oporavile i po njih je u porodilište Narodni front stigao tata, sa dva prijatelja.

Nikolićeva je tada pred kamerama priznala da će u početku, dok beba ne stasa, njih dve biti u njenom stanu u Beogradu. Filip je nakon što se Aleksandra porodila otkrio da uskoro planiraju da se svo troje zajedno presele u Crikvenicu.

Car: Selimo se u Crikvenicu

– Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking – rekao je Filip Car kada je izvodio Aleksandru i bebu iz porodilišta.