Home Zanimljivosti SVE SU ISPLANIRALI: Nenad Aleksić Ša javno progovorio o pomirenju Mione i...

SVE SU ISPLANIRALI: Nenad Aleksić Ša javno progovorio o pomirenju Mione i Stanislava Krofaka…

268
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Nenad Aleksić Ša javno progovorio o pomirenju Mione i Stanislava Krofaka…

Reper nije mogao da poveruje u činjenicu da ga je Jovanovićeva stvarno ostavila.

Tokom čitavog dana, pa sve do jutarnjih časova, reper Nenad Aleksić Ša imao je burne rasprave, sukobe i agresivna ponašanja prema učesnicima.

Glavni na udaru bili su Lepi Mića, Stanislav Krofak, Miona Jovanović i Uroš Stanić. Veliki šef je zbog njegovih ispada odlučio da Nenada žestoko kazni.

Nakon što ga je obezbeđenje posle krajnjeg sukoba sa Urošem Stanićem izvelo iz Bele kuće, on je seo sa Žanom Omnijom koja je na sve načine pokušala da mu skrene pažnju da se sabere.

– Miona je meni rekla da bi ona sve priznala, mislim na to da ste bili intimni, ali da sad nije bilo potrebe da se priča o tome, jer ona to smatra kao izdaju. Rekla je da je želela sve to da ti kaže – rekla je Žana.

– Kako da ne, sad sam pokušao da razgovaram sa njom, ona me je oterala. Je l ‘ treba da gledam kako Miona diže Stanislava u nebesa? Rekao sam joj koliko mi smeta kad ga hvali, a ona je samo nastavila. Sledeći korak je njihovo pomirenje. Ona je sve ovo namerno napravila. Stanislav je pričao za Mionu da se je*e ko krava, a ona nalazi opravdanje i za to. Sada neka se spremi za žurkicu, a ja ću da ne spavam. Ko je koga izdao i prodao? Ona mene ili ja nju? Ponižen sam, kao niko nikad. Bolje mi je i da odem odavde, nego da gledam kao je nemam, a pored mene je. Želeo sam da pričamo, ali ona to nije želela – kazao je Ša.

Inače, Veliki šef je kaznio Nenada Aleksića Ša.

To očigledno nije preterano uticalo na promene u njegovom ponašanju, a šta će se dalje po pitanju njegovog smirenja preduzeti ostaje da ispratimo i saznamo.