Home Zanimljivosti VEĆ ODLETEO HONORAR: Zbog udara na produkciju – Krofak će izgubiti vrtoglavu...

VEĆ ODLETEO HONORAR: Zbog udara na produkciju – Krofak će izgubiti vrtoglavu sumu novca…

498
0
Stanislav Krofak,
Stanislav Krofak,

Krofak će izgubiti vrtoglavu sumu novca…

Turbulentan odnos Maje Marinković i Stanislava Krofaka završio se burnim raskidom.

Međutim, sem devojke, bivši MMA borac izgubiće mnogo, mnogo više.

Stanislav je uložio opkladu od 10.000 evra sa Markom Đedovićem, tvrdeći da ne postoji snimak njegovog intimnog čina sa Majom, iako je svestan da je imanje potpuno pokriveno kamerama.

Uprkos tome što im je od samog početka pružao veliku podršku, nakon tretmana koji je imala njegova ćerka od strane partnera, Taki Marinković je sada okrenuo ploču:

– Nacija je sve videla o kakvom se čoveku radi. Ako on laže 5 miliona ljudi koji su videli sinoć njegov odnos, i pored svega što ga Milan navodi da prizna, on tvrdi da se nije dogodilo. On je prevarant veka. Ovo košta milione, a ne dva dinara i on hoće da izigra produkciju. Da mu nije Maje, on bi već čistio septičke jame po Zagrebu. On misli da je popio svu pamet ovog sveta,od tog posla nema ništa – rekao je Taki za Pink.rs.

– To je jedan psihopata, tukao je ženu i lomio joj rebra! Starletan, mutava plovka! Nepismeni seljak, koji ne zna da čita, a glumi biznismena – počeo je da nabraja Taki Marinković.

Zatim, još oštrije dodao još par ne tako lepih epiteta:

– Predlaže ženi, devojci, da idu u svingeraj na orgijanje… Jedan običan manijak, nasilnik, prevarant, bolesnik! – istakao je on.