Home Zanimljivosti KLASIČAN PREVARANT: Maja će uništiti Stanislava Krofaka – Sprema se neviđeni haos…

KLASIČAN PREVARANT: Maja će uništiti Stanislava Krofaka – Sprema se neviđeni haos…

451
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Sprema se neviđeni haos…

Taki prognozira da se Maja neće smiriti dok se ne osveti Krofaku što ju je ponizio. On je siguran da Stanislav sve radi zarad popularnosti i da je njegova veza sa Majom bila samo njegova rijaliti igra.

Maja Marinković i Stanislav Krofak rešili su da raskinu, a od tog momenta ne prestaju da se svađaju. Oni su važili za jedan od najskladnijih parova u Beloj kući, sve dok Stanislavova ćerka nije poslala čestitku za praznik i upozorila oca da ne treba da ima intimne odnose pred kamerama sa Majom.

Stanislav je dao obećanje ćerki da više to neće činiti i od tog momenta se njegov odnos sa Majom promenio. Maja je sada razgovarala sa Mionom Jovanović, a ona joj je otkrila da su oni zajedno gledali rijaliti i da je bio upućen ko je Maja, iako je njoj tvrdio suprotno.

Od tog momenta Marinkovićeva je počela da sumnja da je Stanislav imao plan kada je ušao u rijaliti i da je uplovio u vezu sa njom zbog rijaliti priče.

Sada se za domaće medije oglasio Majin otac, Radomir Marinković Taki koji je prokomentarisao njihov raskid. On nije imao reči hvale za bivšeg zeta.

Taki opleo po Stanislavu

– Ja smatram da je sve ovo njihov dogovor, Krofakov i Mionin. Na početku je to izgledao kao odnos koji može da potraje, ali… Ja mislim da će do kraja nastati haos! Siguran sam u to! On je izigrao Maju, ona je to provalila kao i što su svi to provalili. To je klasični prevarant! Sve radi samo da bi postao popularan! Nadam se samo da Maja neće gubiti honorare zbog idiota – rekao je Taki.

Zatim je prokomentariso Stanislavljevu konstataciju da je Maja nevaspitana:

– A on je baš vaspitan! Obilazi svinger klubove i predlaže ženi svakakve stvari! Pre svega, mislim da je on jedan obični nasilnik! Ko zna šta je sve njegova žena proživljava pored njega. Prognoziram haos… Ne bih voleo to da se desi, ali poznavajući Maju, ona neće stati! Ponižena je i povređena i ona tada ide do kraja. Znamo svi ona kakva je. Ove godine je bila najbolja i ne bih voleo da postane najgora i da se porikaže u drugom svetlu – rekao je Taki.