Home Zanimljivosti MIONA PLANIRALA SVADBU: Spremna da zauvek uništi Nenada Aleksića Ša…

MIONA PLANIRALA SVADBU: Spremna da zauvek uništi Nenada Aleksića Ša…

6530
0
Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Nenad Aleksic Sa,

Spremna da zauvek uništi Nenada Aleksića Ša…

Jovanovićeva je otkrila pravu istinu o planovima sa bivšim dečkom Stanislavom.

Nenad Aleksić Ša je bio pobegao iz “Elite”, a potom se vratio sa potpuno drugim stavom.

Iako je sve vreme branio Mioni Jovanović razgovor sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, sada je promenio ploču, pa priznao da bi najpametnije bilo ako bi obavili razgovor, kako bi i on znao na čemu je, s obzirom da sve manje veruje u njena osećanja.

Situacija se pogoršala kada je Miona priznala da bi se ipak udala za Stanislava i da se dugo premišljala da li bi uopšte i trebalo raskidati sa Krofakom:

– Rekla si da bi pristala da se udaš, da te je Stanislav zaprosio za Novu godinu. Kako, kad si tad imala odnose više puta – pročitao je Milan Milošević pitanje za Mionu.

– Rekla sam da, da nisam upoznala Nenada i da je Stanislav tad ušao – odgovorila je Miona.

– Kako te nije bio blam da pričaš o odnosu sa Stanislavom, a blam te da pričaš o odnosu sa Ša? – pročitao je voditelj pitanje za Mionu.

– S tim dečkom sam živela i planirala nešto ozbliljnije, volela sam ga. To se dogodilo sve napolju, to ne može da se pusti ovde. Ša je mene izdao, ovo je najgore što je mogao da uradi. Nije možda trebalo da pričam neke stvari, ali to je da bih opravdala bivši odnos – odgovorila je Miona.

– Muljamo, petljamo mesecima. Ti si sama priznala to – rekao je Ša.

– Ne možeš da se opravdaš u mojoj glavi i vratiću ti za ovo kad tad – kazala je Miona.

– Nije lepo što sam to rekao, ali polemisalo se. Rekla je da je ostavila prostora da se misli jeste ili nije. Hteo sam više da kažem to – rekao je Ša.

– Pukao te kompleks. Ti si tako premazan, odvaratan si. Rekao si mi da se vratim bivšem, vrati se ti u brak, ionako nisi crkveno razveden. Ti mene guraš njemu, ludaku. Puniš mi glavu o njemu, oboleo si od njega. Nisi normalan dečko, moraš da se lečiš – rekla je Miona.