Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA ĆE PONOVO GREBATI NA KAPIJI: Javno mu uputila brutalne...

NENAD ALEKSIĆ ŠA ĆE PONOVO GREBATI NA KAPIJI: Javno mu uputila brutalne reči – Miona odlučila da otvori dušu… (VIDEO)

536
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Miona odlučila da otvori dušu…

Učesnica “Elite” Miona Jovanović stigla je u Rajski vrt kako bi razgovarala sa Drvetom mudrosti.

Ona je otkrila kako se oseća nakon što je Nenad Aleksić Ša obelodanio da su imali intimne odnose, te napravila paralelu sa Majinom izdajom Stanislava Krofaka.

– Pričaj mi šta se dešava ovih dana – reklo je drvo.

– Dešava se moja noćna mora koja se eto nastavlja, moj partner je pričao nešto što nema potrebe da se priča, nekako se dešava nešto što nisam očekivala, osećam se kao da me je neko izdao bez da trepne – odgovorila je Miona.

– Moram da priznam da nisam iznenađen što se tako osećaš posle svega što je Ša rekao – dodalo je drvo.

– Pa naravno, ja to nisam očekivala od njega jer je uvek bio gospodin, nije mu to trebalo, da sam mu ja zagorčala život pa da kažeš. Nekako sam bila ubeđena da neće nikad pričati o tome ali sad sklapam kockice da je sve rekao Marku, pričao je na tu temu. Prvo je tu ostavio prostor svojim komentarom, onda kad je došla debata da to govori u udarnom terminu. Kao da je to uradio iz kompleksa ili sujete, najviše me je to povredilo od svega. Nije mene niko prisiljavao ni na šta, nije bilo primetno niti često ali da se desilo nekoliko puta jeste i ne mogu da skapiram da me je izdao za te stvari, verovatno bi se to saznalo ali da on kaže to pred svima. U odnosu smo i nismo raskinuli, apsolutno se osećam prodanom, kad već izdaješ tajne svog partnera to mi je baš bezvezno. On meni prebacuje da mene to pogađa, ne kao zbog mene nego zbog bivšeg partnera i to su gluposti što on priča – otkrila je Miona.

– Da li razumeš Stanislava i da li je Maja uradila istu stvar – reklo je drvo.

– Uradili su sličnu stvar, Maja možda nije stvorila toliku emociju prema njemu jer smo mi ipak duže zajedno, ali ako je čuvao to toliko meseci ne znam zašto si morao sad to da izdaješ. Kad je Stanislav rekao da smo u dečijoj vezi on je iz kompleksa verovatno želeo da dokaže da to nije tako, on ništa nije promenio u narodu samo je meni pao u očima. Ne mogu više ni da kažem da je gospodin -rekla je Miona.

– Nakon svega ovoga šta zapravo osećaš prema Nenadu – upitalo je drvo.

– Ja njega ni jedne sekunde nisam izdala, niti sam koketirala sa drugim muškarcima, to što se moje mišljenje poklapa sa bivšim ne znači da ja imam neke emocije prema njemu, ima veze samo sa tim što ja mislim. Neću ja da pričam suprotno od bivšeg ako ne mislim tako da bi se dodvorila trenutnom partneru. Ja zaista osećam ljubav prema njemu, mislim da je ovo možda njegova trenutna nepažnja, kada bude došlo do neke situacije gde ću morati kad tad da oseti kako mi je bilo. Ja nekad zaboravim šta je bilo, i dalje mi funkcionišemo normalno ali me je dosta polupao u glavi kada mi je to rekao. Ja znam da ću ja njemu preći preko ovoga kad tad i nadam se da će se ovo prevazići, ali nikad neću to oprostiti – dodala je Jovanovićeva.

Kako li će Ša reagovati nakon Mionih reći i kako će njihov odnos teći, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u nastavku: