Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA I ANELI AHMIĆ SKLOPILI TAJNI DOGOVOR: Snimak razgovora dokazuje...

NENAD ALEKSIĆ ŠA I ANELI AHMIĆ SKLOPILI TAJNI DOGOVOR: Snimak razgovora dokazuje šta će se na kraju dogoditi… (VIDEO)

668
0
Nenad Aleksic Sa, Aneli Ahmic,
Nenad Aleksic Sa, Aneli Ahmic,

Snimak razgovora dokazuje šta će se na kraju dogoditi…

Ša nije ni slutio koliko će ova sezona Elite da bude u njegovom znaku i koliko će se raskrinkati svojim ponašanjem. Stoga on jedino želi da se duboko odmori od svih informacija koje ga proganjaju.

Aneli Ahmić i Nenad Aleksić Ša su razgovarali o svojim planovima za budućnost po napuštanju imanja u Šimanovcima.

Naime, nakon što su se osamili, reper je otkrio Ahmićevoj da planira da najpre da se naspava, međutim, naglasio je da sve dobro pamti i čuva informacije u svojoj glavi, te su svi odmah posumnjali da će se osvetiti svojoj partnerki Mioni Jovanović, kada se za to ukaže prilika.

– Ja sve pamtim, veruj mi, čuvam bezveze informacije – rekao je Ša.

– Ja sam hronično umorna, sva se tresem – rekla je Aneli.

– Jedva čekam kad se završi i da odem svojoj kući da legnem i da ćutim samo – rekao je Ša.

Podsećanja radi, u emisiji “Pitanja gledalaca” ponovo su na tapetu bila intrigantna pitanja koja su postavljali verni gledaoci rijalitija “Elite”. Jedno od njih se ticalo Nenada Aleksića Ša, koji je navodno izljubomorisao Mioni Jovanović zbog razgovora i, kako on kaže, flerta, sa bubnjarem sa žurke.

– Zar stvarno misliš da će ti neko graditi karijeru kad izađeš? – glasilo je pitanje koje je pročitala voditeljka.

– On svojim komentarima daje za pravo ovakvim pitanjima, ja idem da radim gde ja želim, sledeći put neka pazi šta priča – istakla je Jovanovićeva.

– Sad si bezobrazna! Niko ti nije spominjao nastupe, ti si se smejala sa čovekom za Novu godinu, a kao tužna si zbog porodice – brecnuo se Ša.

– Ja osobu poznajem iz spoljnjeg sveta, ne znam zbog čega ne bih pričala sa njim. Sad ispada da ja sa njim flertujem ili nešto drugo, Bože sačuvaj! On govori o sebi komentarima koje ima za bubnjare – rekla je Miona.

Detaljnije u nastavku: