Home Zanimljivosti PROĆI ĆE KAO MAJA: Nakon što su joj krenuli prvi simptomi –...

PROĆI ĆE KAO MAJA: Nakon što su joj krenuli prvi simptomi – Aneli Ahmić mora da prekine trudnoću…

510
0
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic, Aneli Ahmic,

Aneli Ahmić mora da prekine trudnoću…

Svi se pitaju da li Ahmićevu čeka isti scenario koji je doživela Marinkovićeva nakon što je ostala u drugom stanju sa bivšim košarkašem?

Momenat koji se dogodio u rijaliti programu “Elita” privukao je ogromnu pažnju javnosti i zapalio društvene mreže.

Aneli Ahmić, jedna od učesnica ovog popularnog šoua, neočekivano je pritrčala Marku Đedoviću sa sumnjom da je u drugom stanju, stvarajući dramatičan trenutak koji je munjevito postao viralan. Ona je tom prilikom izjavila da oseća i prve simptome.

Nju i njenog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša zauvek bi moglo da veže dete ako se ispostavi da je Ahmićeva u drugom stanju.

S obzirom na to da Janjuš je više puta tvrdio da mu je Maja Marinković najveća ljubav, a kada je ostala trudna nije hteo da čuje ni za nju, ni za dete, pa je ona prekinula trudnoću, nije isključeno da takav scenario čeka Aneli.

Pogotovo što je u emisiji “Pitanja gledalaca” na hipotetičko pitanje vezano za potencijalnu prinovu odgovorio neodređeno.

– Porazgovarali bi da li bi to trebalo da se desi – odgovorio je Janjuš, ali ipak ostavio tračak nade:

– Voleo bih da rodi, razgovarali bi bez svađe – dodao je Marko.

Podsetimo, majka Aneli Ahmić, Jasmina Ahmić, oglasila se nakon tog hipotetičkog pitanja upućenog Marku Janjuševiću Janjušu o potencijalnoj trudnoći njegove bivše izabranice.

Jasmina je otkrila da li bi volela da dođe do tog scenarija:

– Kad sve saznamo da li je trudna ili nije, reći ću vam. Do tada se neću oglašavati. Ja sam uvek brutalna ali za sada nemam komentara – rekla je Jasmina za Pink.rs.