Home Zanimljivosti PSIHIJATRIJSKO LEČENJE: Preduzete hitne mere – Maja Marinković preti ćerki Stanislava Krofaka…...

PSIHIJATRIJSKO LEČENJE: Preduzete hitne mere – Maja Marinković preti ćerki Stanislava Krofaka… (VIDEO)

838
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Maja Marinković preti ćerki Stanislava Krofaka…

Starleta se osilila i počela ozbiljno da preti svom, sada već bivšem dečku.

Učesnica rijaliti programa “Elita”, Maja Marinković, nastavlja da iznenađuje svojim postupcima tokom rasprava sa svojim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom.

Ovog puta, ona je ponovo uključila i Stanislavovu maloletnu ćerku, koja živi van rijalitija. Maja je iznela svoje mišljenje kako bi dodatno izazvala Stanislava, sugerišući mu da bi bilo bolje da prestane da je provocira, jer bi to moglo izazvati probleme kada izađe iz rijalitija.

– Stanislave, ja se kontrolišem i ovo što besnim nije ni nalik onome koliko mogu da budem luda. Samo nastavi da me čačkaš! Ti beše imaš ćerku, nemoj da zažališ zbog nečega u rijalitiju! Nemoj da se ona i ja negde sretnemo, pa da bude haosa – pričala je Maja, a cimeri su joj pričali da nije normalna i da preteruje.

– Ništa ja nisam rekla, tako da nema potrebe da me gledate popreko! Rekla sam šta sam imala, a vi sada slobodno tumačite kako vam je volja – govorila je Maja cimerima.

Nakom Majine drame, Stanislav joj se samo kratko obratio:

– Ti devojko treba odmah da ideš da potražiš pomoć psihijatra. Posle ovih reči treba da ti bude jasno da sigurno neću da budem sa tobom! Ne zanima me ništa, samo se drži ako možeš što dalje od mene! – rekao je on.

Podsećamo, iako ne razgovora sa Mionom Jovanović, Maja Marinković je napravila presedan, pa prišla bivšoj devojci Stanislava Krofaka, kako bi saznala nove detalje iz Panterinog života, a Miona joj je dodatno zagolicala maštu.

Jovanovićeva je otkrila šta je pronašla u Stanislavovom telefonu neposredno pre ulaska u Elitu, a Maja je zanemela od šoka.

– Ta fan grupa, je l’ si sigurna da je on napravio to sam sebi? – upitala je Maja.

– Da. Na njegovom telefonu je ulogovan bio – kazala je Miona Maji.

– Ako nije želeo slavu, šta će mu to? Gospode – rekla je Maja.

– Pre nego što sam ušla, videla sam sve u telefonu što mu se nalazilo – kazala je Miona.

Pogledajte prilog: