Home Zanimljivosti SLUČAJ PREDAT POLICIJI: Anitina advokatica upala u kuću Matorinih roditelja…

SLUČAJ PREDAT POLICIJI: Anitina advokatica upala u kuću Matorinih roditelja…

261
0
Anita Stanojlovic, Jovana Tomic Matora,
Anita Stanojlovic, Jovana Tomic Matora,

Anitina advokatica upala u kuću Matorinih roditelja…

Važno je naglasiti da Anita nije živela u kući Matorinih roditelja, što dodatno baca senku sumnje na motive ovog nasilnog upada. Pitanje je kako je žena imala informacije o Anitinim stvarima i zašto je odmah tražila njihovo izdvajanje.

Društvene mreže preplavila je vest da se na posedu, tačnije u kući roditelja Jovane Tomić Matore, dogodio nezapamćen incident kada je jedna žena, navodno Anitina advokatica, bez ikakvog sudskog naloga, nasilno upala u kuću, tražeći odmah Anitine stvari. Po svemu sudeći, reč je o mobilnom aparatu.

Sve je navodno eskaliralo dok je majka Matore, koja se bori sa teškom bolešću, bila kod kuće. Ova hrabra žena, suočena sa karcinomom, bila je neprijatno iznenađena kada su nepoznati ljudi bez upozorenja upali u dnevni boravak, zahtevajući odmah Anitine lične stvari.

Incident je, dalje se navodi, odmah prijavljen policiji, koja je preuzela situaciju u svoje ruke.

Očekuje se da će dalja istraga otkriti motive i identitet osoba koje su izvršile ovaj upad, a Matorona majka će imati pravnu podršku da se izbori sa ovim neprijatnim događajem.

Nasilje i nezakoniti upadi nikada ne smeju biti tolerisani, a sada je na pravosudnim organima da pronađu pravdu u ovom slučaju.

– Na posed, tačnije u kuću Matorinih roditelja, koja je bila otključuna, upala je žena, koja se predstavlja kao “Anitina advokatica”, bez ikakvog sudskog naloga, tražeći odmah Anitine stvari. Matorina majka je teško bolesna, žena ima karcinom, i onda joj nekakve protuve bahato upadaju u dnevni boravak. Anita nije živela u kući Matorinih roditelja, i ne znam odakle ideja, da žena išta zna o nekakvim stvarima… Kako god, slučaj je prijavljen policiji, i sve što imaju, mogu rešavati sudskim putem po izlasku, ali ne i da se iživljavaju nad bolesnim roditeljima – stajalo je objašnjenje na jednoj stranici na društvenoj mreži Instagram, koja se bavi popularnim rijalitijem.

– Šta je policija došla Matorinim roditeljima, ako je mobilni u produkciji? Baš čudno – dopunila je druga stanica, na pomenutoj društvenoj mreži.