Home Zanimljivosti UČINILA ZABRANJENO – UHVAĆENA U LOPOVLUKU: Anita Stanojlović zatečena na mestu –...

UČINILA ZABRANJENO – UHVAĆENA U LOPOVLUKU: Anita Stanojlović zatečena na mestu – Produkcija se hitno oglasila… (VIDEO)

1386
0
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,

Produkcija se hitno oglasila…

Danka Grujić, poznata po učešću u popularnom rijaliti programu “Elita”, iznenadila je mnoge svojom pojavom u Beloj kući. Njena privlačnost privukla je pažnju mnogih muškaraca, dok je među narodom postala poznata kao bivša devojka tenisera Viktora Troickog.

Kontroverzni par iz “Elite”, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su slavili mesečnicu veze, a njihovi fanovi su im priredili iznenađenje.

Iako su prethodno imali nekoliko sukoba, njih dvoje su bili presrećni kada su videli poklone koje su dobili od svojih obožavalaca. Jedan od poklona koji su dobili posebno ih je oduševio, letovanje u vrednosti od tri hiljade evra.

Poruka koja je pratila poklon glasila je:

– “Srećno letovanje vam želi fangrupa, najlepši” – pisalo je.

Ova čestitka je Anitu i Anđela ostavila zatečenu i bez teksta.

– Pogledajte sad tu ljubav u Jelkinim očima i sreću, jao! Dobili poklone, a juče je zamalo kapuljaču navukao – stajalo je u opisu snimka na kome Anđelo (od milošte među auditorijumom nazvan Jelkica) i Anita (alias Venera od Kruševca) otvaraju vredne poklone.

Nakon toga se pronela vest da Danka Grujić krade Aniti stvari:

– Kad sam govorila da Danka krade garderobu i šminku, vređa Anitu i druge devojke… evo, danas voditeljka potvrdila sve moje navode, kao i većina elitara – prokomentarisala je druga stranica.

Onda je treća stranica otkrila da je sve to deo daleko većeg plana:

– Sad će Jelkica, Anita i Đedović da nominuju Danku u odabranima! Naravno – pisalo je u opisu, uz emotikone koji povraćaju.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!