Home Zanimljivosti MAJA MARINKOVIĆ SMEŠTA DISKVALIFIKACIJU KROFAKU: Haos u Beloj kući – Rešila da...

MAJA MARINKOVIĆ SMEŠTA DISKVALIFIKACIJU KROFAKU: Haos u Beloj kući – Rešila da završi sa njim…

463
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Rešila da završi sa njim…

Takijeva ćerka zna dobro rijaliti i polako uvlači u mrežu svog bivšeg partnera Krofaka koji polako postaje svestan da biti u rijalitiju nije isto što i poljem proći.

Ćerka Stanislava Krofaka se oglasila na Instagramu gde je podelila trenutak svađe iz “Elite” njenog oca i starlete Maje Marinković i napisala da mu smešta diskvalifikaciju pre samog finala.

Naime, Maja Marinković i Stanislav Krofak već neko vreme nisu u dobrim odnosima. Nakon žestoke svađe su raskinuli.

Krofak je odlučio da raskine sa starletom nakon što je cimerima pričala da su imali intimne odnose, iako je on želeo da to bude tajno nakon ćerkinog pisma u kojem je opomenut.

Ipak, najveća drama nastala je kada je Stanislav priznao da ima dobru komunikaciju sa Aneli Ahmić, sa kojom je Maja imala okršaj.

Maja je krenula da drami i divlja po imanju, a u jednom momentu je moralo da reaguje i obezbeđenje.

– Psihičko zlostavljanje i navlačenje na diskvalifikaciju – glasio je komentar uz pomenuti snimak ćerke Stanislava Krofaka.

– Ne želim puno iznositi svoje mišljenje jer smatram da ga ne zaslužuju zaslepljeni ljudi koji gledaju samo jednu stranu, već samo moji najbliži. O raskidu sa Majom sam neutralna, svejedno mi je hoće li biti u vezi ili ne, samo je bitno da ne radi stvari koje štete nama napolju. Tata je psihički jak i može izdržati jeftine rijaliti fore koje su svima jasne. On je u šoku jer nije mislio da je to toliko strašno i tek se sada uverio u sve ono što su mu ostali pričali – istakla je Krofakova naslednica za “Pink.rs”