Home Zanimljivosti MAJA MOLI ZA POMOĆ: Dotakla dno dna pa još dublje dok gazi...

MAJA MOLI ZA POMOĆ: Dotakla dno dna pa još dublje dok gazi svoje dostojanstvo…

151
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Dotakla dno dna pa još dublje dok gazi svoje dostojanstvo…

Takijeva ćerka loše podnosi to što je MMA borac ostavio te je sada otišla da traži savet od svoje ljute neprijateljice.

Učesnica “Elite” Maja Marinković očito je toliko očajna zbog raskida sa Stanislavom Krofakom da je od ljute suparnice Aneli Ahmić, koja je u ovoj sezoni rijalitija smuvala njenog bivšeg partnera Marka Janjuševića Janjuša, tražila savet i to ljubavni!

Na sve to Aneli se na početku njene veze sa Stanislavom muvala oko njih dvoje, što su mnogi u Beloj kući tumačili kao da je zainteresovana za Panteru i da pošto poto hoće da mu skrene pažnju na sebe.

Međutim, Maji to očigledno nije smetalo da se najvećoj rivalki u kući obrati za pomoć u trenucima očaja, čime joj je odala priznanje da je bolja zavodnica od nje i da ima veće umeće u ljubavnim odnosima. Marinkovićeva je posle sukoba koji je imala sa Krofakom, prišla Ahmićevoj i obratila joj se za savet, što je Aneli šokiralo, pa se pohvaila cimerima.

– Maja me zvala, kao, Aneli, i traži savet od mene, meni je ona presimpatična tada – rekla je Aneli, likujući, ali i sa određenom dozom sažaljenja prema Maji.

– Je l’ me zezaš – upitala je Žana u čudu.

– Ne, pitala me – odgovorila je Ahmićeva.

Podsetimo, Maja i Aneli su se na početku “Elite” žestoko sukobljavale zbog Ahmićkine veze sa njenom najvećom ljubavi, a i zbog toga što je Marinkovićeva u dobrim odnosima sa Stanijom Dobrojević, koja je u vezi sa Anelinim bivšim partnerom sa kojim ima dete.

Maja je i ušla u Belu kuću kao Stanijina produžena ruka, kako bi poklopila Aneli u svakom izlaganju za crnim stolom, a kasnije kada je Janjuš doživeo porodičnu tragediju, zbog koje je neko vreme odsustvovao iz rijalitija, Maja je pokazala više saosećanja prema toj situaciji.

To je produbilo Majinu i Anelinu netrpeljivost i izazvalo sve učestalije sukobe, dok se Ahmićeva i Janjuš nisu ustabili, a Marinkovićeva posle uplovila u vezu sa Krofakom.