Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA NAPUSTIO ELITU: Isplivalo kakva mu je informacija saopštena van...

NENAD ALEKSIĆ ŠA NAPUSTIO ELITU: Isplivalo kakva mu je informacija saopštena van imanja… (VIDEO)

959
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Isplivalo kakva mu je informacija saopštena van imanja…

Reper otkrio zadrugarki detalje ovog razgovora. Ša nema mira zbog svakodnevnih svađa sa Mionom.

Ovih dana glavna tema u Beloj kući su Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša. Miona je zamerila Nenadu što je pred svima priznao da su bili intimni. Zadrugarka je u strahu kako će njena porodica reagovati na ovu informaciju i smatra ovo najvećom izdajom u vezi.

Ša ne može da se pomiri sa tim da Miona ima potrebu da brani bivšeg dečka Stanislava Krofaka. On sumnja da Miona i dalje ima emocije prema bivšem partneru i da će se pomiriti sa njim.

Sve ovo unosi nemire u njihov odnos, pa se svakodnevno svađaju. Miona je čak saopštila reperu da ne želi da je on ljubi i grli. On joj je rekao da ne može da toleriše takvo njeno ponašanje i da ako nastavi da ga ponižava da će raskinuti sa njom.

Ša o poseti psihologu

Reper je potom razgovarao sa Žanom Đorđević u pušionici. On se prisetio kada je posetio psihologa i do detalja je ispričao kakve informacije mu je saopštio.

Poznato je da produkcija brine o zdravlju rijaliti učesnika i da redovno izvodi zadrugare da bi im bila pružena potrebna pomoć. Ša je jednom prilikom osetio potrebu da porazgovara sa psihologom i produkcija mu je to omogućila.

– Bio sam ja kod psihologa jednom prilikom. Rekao mi je da meni ništa nije potrebno do lekova. Nikakva terapija. Sve što sam ja njemu rekao, to bi i on meni rekao – kazao je Ša.

– Ti si samo razmažen – dodala je Žana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: