Home Zanimljivosti SA ŠA U KREVETU – KROFAKA VOLI: Nenad se slomio – Konačno...

SA ŠA U KREVETU – KROFAKA VOLI: Nenad se slomio – Konačno shvatio da Miona ima emocije prema Stanislavu… (VIDEO)

1005
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa, Stanislav Krofak,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa, Stanislav Krofak,

Konačno shvatio da Miona ima emocije prema Stanislavu…

Reper ne može da podnese da se svakodnevno uz njegovu vezu sa Mionom vezuje i Krofakovo ime. Zadrugari imaju podeljeno mišljenje o ovoj temi, ali mnogi smatraju da zadrugarka i dalje gaji emocije prema bivšem dečku.

Ovih dana glavna tema u Beloj kući je ljubavni trougao koji čine Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović i Stanislav Krofak. Reper se sada iznervirao dok je komentarisao Mionin odnos sa Stanislavom.

Ša je posumnjao da Miona i dalje voli bivšeg dečka i nije siguran da li će se pomiriti sa njim. Reper besni jer Miona ima potrebu da brani Stanislava.

– Ja više ne znam šta da petljam, šta da pričam. Ona uvek govori šta misli i šta želi – rekao je Ša.

– To je laž, ja sam njemu rekla da ja imam kočnicu – rekla je Miona.

– To je poniženje, ona samo nije rekla da ima osećanja prema njemu – rekao je Ša.

– Moguće je da su moji videli da ja imam kočnicu baš zbog Nenada – rekla je Miona.

– Ovo je meni šaltanje, ko je lepo slušao ona nije negirala se*s, ona je negirala emocije prema Stanislavu. Ja tvrdim da je nisam odru*ao. Ona je sam mnom šest meseci u odnosu, i šest meseci se polemiše da ona ima emocije prema onom čoveku. Ja sam mislio da ona hoće da se igra, ali izgleda nije to. Ona ili voli njega, ili je sluđena. Ja ne mogu da je dešifrujem – nastavio je Ša.

– Ti si rekao da ste imali se*s da se ona ne bi pomirila sa Stanislavom – dodala je Ivana.

– Ona je ostavila prostora za pomirenje sa njim, ima odvratno ponašanje, tumba mi mozak sa bivšim momkom. Ona se ne posvećuje vezi u kojoj je, a ona njega brani. Bolesno mi je da je ona sa mnom u krevetu, a da voli njega. Ona brine o meni, a onda se desi nešto što uradi i šokira me. Ona je prvo iznosila stvari za njega, pa nam je veza bila dobra, pa je njihova veza loša. Ne mislim da hoće da se miri sa njim, ali nešto nije normalno – dodao je Ša.

– Šta ti je što se gubiš? – upitala je Miona.

– Ona meni ovo namerno radi, namerno me ponižava, ona voli da ja lomim. Ona stalno osobu koju voli napušavaš ku*cem – dodao je Ša.

– Šta ćeš sa mnom onda? – upitala je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku: