Home Zanimljivosti ZAPALJENE STVARI ANITE STANOJLOVIĆ: Plamen progutao sve što je imala – Nakon...

ZAPALJENE STVARI ANITE STANOJLOVIĆ: Plamen progutao sve što je imala – Nakon drame izbio novi incident…

2142
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Nakon drame izbio novi incident…

Bivšoj supruzi jovane Tomić Matore neće biti lako da sazna da je sve nestalo što je imala od stvari a što se nalazilo u kući u Železniku.

Iznenada, na posedu roditelja Jovane Tomić Matore desio se nezapamćen incident kada je jedna žena, advokatica Anite Stanojlović, nasilno upala u kuću tražeći stvari svoje klijantiknje, i to bez ikakvog sudskog naloga, pišu mediji.

Sada su se pojavili novi navodi. Naime, kako pišu admini jednog profila koji prati dešavanja iz “Elite”, Anitine stvari su spaljene.

– Anitine stvari, koje joj je Matora kupila, a koje se nalaze u Matorinoj porodičnoj kući, upravo su zapaljene – navodi se na društvenoj mreži Instagram.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, prvo su se pojavile informacije u upadu na Matorin posed:

– Danas oko 13h, na posed, tačnije u kuću Matorinih roditelja, koja je bila otključuna, upala je žena, koja se predstavlja kao “Anitina advokatica”, bez ikakvog sudskog naloga, tražeći odmah Anitine stvari. Matorina majka je teško bolesna, žena ima karcinom, i onda joj nekakve protuve bahato upadaju u dnevni boravak – navodi se u spornoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži, te se nastavlja:

– Anita nije živela u kući Matorinih roditelja, i ne znam odakle ideja, da žena išta zna o nekakvim stvarima… Kako god, slučaj je prijavljen policiji, i sve što imaju, mogu rešavati sudskim putem po izlasku, ali ne i da se iživljavaju nad bolesnim roditeljima – stajalo je objašnjenje na jednoj stranici na društvenoj mreži Instagram.

Šta kaže na sve to advokatica?

Nakon ovoga se oglasila Anitina advokatica:

– Anita Stanojlović je deo svojih ličnih stvari (pasoš, sim karticu, mobilni telefon) pre ulaska u rijaliti poverila na čuvanje porodici Tomić, jer je u tom periodu imala izgrađen odnos poverenja sa imenovanom porodicom. Kako se njihov odnos poverenja u toku trajanja rijalitija narušio, a okolnosti u kojima se ona nalazi (zabrana napuštanja Rijalitija do finala), Anita me je angažovala da u svojstvu advokata, odnosno njenog punomoćnika od porodice Tomić preuzmem njene lične stvari i da iste predam njenoj majci Angelini ili da pak iste čuvam u sefu svoje advokatske kancelarije do njenog izlaska iz Rijaliti šou programa. Napominjem, da je situacija u kojoj stranka daje punomoćje advokatu za preduzimanje određenih radnji, u konkretnom slučaju preuzimanje ličnih stvari, jednaka kao da je stranka radnje preduzela lično, odnosno kao da je Anita sama preuzela svoje lične stvari – rekla je advokatica za Republiku, pa nastavila:

– Pristupila sam na adresu u kojoj se nalazi porodična kuća Tomić, na ulaznim vratima primila je kolegu i mene Gospođa Ana Tomić, razgovor smo obavili u dvorištu ispred vrata porodične kuće, gde smo joj na uvid dali Punomoćje za preuzimanje stvari, kojom prilikom je Gospođa Ana potvrdila da su Anitine lične stvari kod nje ali je odbila da ih preda Anitinom advokatu uz obrazloženje da hoće njoj lično da ih da kako bi “pogledala Anitu u oči”. U želji da se ovaj spor reši mirnim putem predočili smo Gospođi Tomić da i pored želje “da pogleda Anitu u oči” nema pravni osnov za dalje držanje ličnih stvari Anite, jer je ona punomoćjem izrazila volju da do njenog izlaska stvari budu poverene na čuvanje drugim licima. Svaki naš pokušaj da se ova situacija reši mirnim putem ostao je bez uspeha jer je Gospođa Tomić bez ijednog pravnog osnova odbila da preda predmetne stvari. Ovakvim ponašanjem Gospođa Tomić čini krivično delo. O svim činjenicama i okolnostima informisali smo policijske službenike policijske stanice Čukarica, policijska ispostava Železnik i u daljem zastupanju Anite preduzećemo sve pravne radnje u cilju sprečavanja dalje povrede Anitinih prava i pravnih interesa – rekla je ona.