Home Zanimljivosti KRAJ ZA SVA VREMENA: Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša definitivno raskinuli...

KRAJ ZA SVA VREMENA: Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša definitivno raskinuli – Izneli sav prljav veš iz veze… (VIDEO)

16630
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Izneli sav prljav veš iz veze…

Turbulentan odnos ljubavnog para eskalira iz dana u dan, a oprečna mišljenja ostalih cimera i te kako umeju da ih poremete.

Reper Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović već neko vreme ne uspevaju da pronađu zajednički jezik kada je njihova veza u pitanju. Sada su u toku emisije “Pitanja novinara” pripadnici “sedme silie” rešili da prodrmaju ukućane svojim škakljivim pitanjima.

Aleksić je otkrio da će se jedino pomiriti sa Mionom ako mu se ona izvini, a ona mu odbrusila da je jednom raskid, raskid zauvek.

– Zamisli šta je rekla da joj je drago što joj se prati instagram a šta je objavljeno na storiju, slika sa Stanislavom – rekao je Ša.

– Nije na mom profilu nego majkinom – rekla je Miona.

– Što lažeš sad, sve je rečeno juče, lažovu jedan – rekao je Ša.

– Ja nisam imala pojma gde mi je ostao telefon, ostavila sam ga na recepciji i nisam znala da li se pojavila sestra ili su ga ostavili ovde. Zato mi je bilo top što ga ona ima kod sebe – rekla je Miona.

– Juče je dobila potvrdnu reakciju da je okačeno to sve i ti si odma sebe vinula u nebesa. Juće je dobila informaciju za dron i volim te da je okačeno na instagram i onda sam ja smrad i smeće koji je priznao za se*s, meni je mene žao najviše do sad, nikad nije ustala da kaže da se produbljuje priča o našem odnosu. Izgledaš kao da ti klještima neko vadi reči iz usta, svi ovde znaju šta je istina – rekao je Ša.

– Jel sam ja njega pravila nasilnikom, sram te bilo šta pričaš ovde, se*e bre ološ jedan -dodala je Miona.

– Meni treba baba sad da se pita o odnosu i da iznosi takve neke reči o meni – dodao je Ša.

– On treba da ode na razgovor i da pije neke lekove na biljnoj bazi. Treba da se sklonimo malo sa strane jedno dva dana i da se odmorimo, ja nikako nisam mogla da se odmorim od njega i kad se dogovorimo za tako neke stvari – rekla je Miona.

– Kad mi se izvini onda možemo da razgovaramo, pre toga nikako – rekao je Ša.

– Još me ostaviš i sad da ti se izvinjavam, jednom raskid i gotovo. Ja slagala ništa nisam tako da ne mogu da mu se izvinjavam. Ostao si pi*ka prema meni i druker eto toliko ću da ti kažem – rekla je Miona.

– Jel ti voliš mene? – rekao je Ša.

– Ne želim sad da pričam o tome, kao da je bitno kad smo već završili – dodala je Miona.

Pogledajte kako je Jovanovićeva govorila o Stanislavu pred sam ulazak u rijaliti: