Home Zanimljivosti VELIKI BLAM ZA TAKIJEVU ĆERKU: Otkriven pravi razlog zašto je Stanislav Krofak...

VELIKI BLAM ZA TAKIJEVU ĆERKU: Otkriven pravi razlog zašto je Stanislav Krofak raskinuo sa Majom… (VIDEO)

2205
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Otkriven pravi razlog zašto je Stanislav Krofak raskinuo sa Majom…

Maja Marinković se pokazala toliko prepotentna da misli da je previše imućna da bi privukla Krofaka.

Maja Marinković, nakon sati razgovora sa cimerima o Stanislavu Krofaku, otvorila je dušu Lazaru Čoliću Zoli i ispričala sve što je muči nakon što su raskinuli.

– Možda ja nisam rođena, možda mi je suđeno da budem sama… Imaš takve ljude – rekla je Maja.

– Ti sad da imaš dete, bolelo bi te da ne kažem šta za neke stvari i bilo bi ti drugačije, Pričao sam ja sa njim o tome, stvarno tako mislim. On je ostvaren kao otac, da li će naći ženu ili ne, ponovo se oženiti – pričao je Zola.

– Njemu ne treba devojka kao što sam ja, nego neka koja nije imućna, koju će moći da fascinira i neće da ga zove na video-poziv i pita ko sedi tu… Nisam ja ta, džaba. Ja nisam osoba koja bih prevarila, ja sam volela jednog čoveka i ne bih ga prevarila, sve da me staviš u sobu. Sve je otišlo njegovom hladnoćom nakon pisma – objašnjavala je Marinkovićeva.

– On razmišlja kako ćerka gleda na to, možda kad tebe vidi razmišlja kako nanosiš bol njegovog porodici. On sam kaže da si ga ukanalila – pričao je Čolić.

– Nisam ja kriva, to je jače od mene. On da je bio prema meni kao prvih mesec dana ne bih nikad nešto prva uradila. Bio je hladan, šta god sam zamerila ne postoji kompromis sa njim – nastavila je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: