Home Zanimljivosti VENČANJE POSLE ELITE: Osvanule šokantne tvrdnje u spoljnom svetu o planu Mione...

VENČANJE POSLE ELITE: Osvanule šokantne tvrdnje u spoljnom svetu o planu Mione i Stanislava Krofaka…

470
0
Miona Jovanović, Stanislav Krofak,
Miona Jovanović, Stanislav Krofak,

Osvanule šokantne tvrdnje u spoljnom svetu o planu Mione i Stanislava Krofaka…

O aktuelnim rijaliti učesnicima i bivšim emotivnim partnerima ne prestaje da se priča, a sada su novi detalji dodatno pobudili određene sumnje.

Nakon raskida Maje Marinković i Stanislava Krofaka, te drame između njegove bivše devojke Mione Jovanović i repera Nenada Aleksića Ša, u Beloj kući se svi pitaju hoće li se bivši partneri pomiriti.

Mnogi sumnjaju da su Miona i Stanislav skovali tajni plan pre ulaska u rijaliti, kako bi se po završetku šou programa ponovo spojili i venčali. Sve više detalja o njihovom planu sada izlazi na videlo.

– Njih dvoje su skovali pakleni plan kako da zavrte glavnu priču oko sebe i što bolje prođu u rijalitiju, a onda napolju da se venčaju. Više je nego očigledno da posle svega nisu ljuti jedno na drugo, dok im se gađenje prema rijaliti-partnerima odmah primeti na faci, to ne mogu da sakriju. Podrška porodica koje i dalje na njih gledaju kao na par takođe je čudna u datim okolnostima, gde su oni pred kamerama s drugim partnerima, i to baš onim oko kojih se uvek diže najviše prašine – priča izvor za domaće medije.

O ovome u prilog ide i zapažanje bivšeg učesnika “Elite” Bože Džonsa, koji je imao prilike da izbliza vidi kako između Mione i Stanislava pršte varnice:

– Varnice između njih su se spontano dešavale, ono, pogleda ona, pa on, ali Stanislav je neko ko ima baš stav i karakter za to, ne za odnose s Majom, prvo što me pitao kada je ušao u kuću je: “Šta misliš ti, imam li prolaz kod Maje”, a nebo-zemlja ona i Miona, kao da je to namerno radio da bude u krevetu pored s Majom i da ne može da se suzdrži i kad mu stigne pismo od ćerke. On je Mionu hteo da ženi, dete da joj pravi… – prokomentarisao je u emisiji Boža Džons, pa se osvrnuo na Mionu:

Boža smatra da je Miona težak folirant

– Kad se Stanislav smuvao s Majom, počela je i da psuje. Sve fina, fina… Miona je težak folirant. Mislim da ga ona koristi. I dok Stanislav nije još bio ušao, videla je da Ša i ona nisu jedno za drugo, ohladila se i pre toga, njihova veza je toliko toksična, ali neće da ga ostavi zbog rijalitija i ta veza neće opstati. Meni je tu samo žao Ša. Njemu ovo ne treba, on je napolju ozbiljna zvezda – istakao je, a sličnog zapažanja su i neki cimeri u Beloj kući:

– Ša je hteo da zgadi Mionu Stanislavu, nije ga zanimala njena porodica. Iskreno mislim da joj se Ša zgadio, ona se kaje zbog toga, zbog veze sa Ša. S druge strane, isto je kod Stanislava, pristao je na vezu s Majom, pa je nakon toga doveo do ludila, namerno se zakačio za Maju. Ovo je sve postalo mučno, Mioni se Ša zgadio, ne može očima da ga gleda, a sad se muče i on i ona. Sigurna sam da će se čuti Stanislav i ona napolju – komentarisala je Miljana, dok je Janjuš imao slična zapažanja:

– Što se tiče ove situacije, došlo je do samog kraja svega. Sve je isto, iste situacije, ali do rešenja ne možemo da dođemo. Ne verujem u ljubav između Mione i Ša. Loša je situacija, a ovo nema veze s vezom. Sad mi ni Miona nije jasna. Ona ne igra rijaliti, ali razmišlja šta će biti ako ostavi Ša. Plaši se svega, ali bi pre izabrala vezu sa Stanislavom nego sa Ša – rekao je Janjuš.