Home Zanimljivosti ZBOG RASKIDA SA PEVAČEM NE MOŽE DA ZATRUDNI: Oglasila se majka učesnice...

ZBOG RASKIDA SA PEVAČEM NE MOŽE DA ZATRUDNI: Oglasila se majka učesnice Elite – “On je nju samo iskoristio…”

336
0
Jovana Cvijanovic, Milan Milosevic,
Jovana Cvijanovic, Milan Milosevic,

“On je nju samo iskoristio…”

Prava istina izašla na videlo!

Kontroverna učesnica “Elite”, Jovana Cvijanović ispričala je kako je dobila poremećaj ishrane zbog ljubavne patnje nakon raskida sa pevačem Mc Stojanom.

Jovana je istakla kako je dobila anoreksiju.

Sada se njena majka, Zorica Cvijanović, oglasila i otkrila da li je to istina.

Evo šta je sve izjavila:

– Sve od a do š, što je rekla je istina. Nije mi odgovorio, samo me je blokirao na svim društvenim mrežama. Osećala sam odgovornost kada joj je bilo loše da joj pomognem kako god sam umela, pa sam ga pozvala da joj kaže par rečenica. Uvek sam joj govorila da mora da bude obazrivija, ne može da sluša šarene laže od takvih nekih osoba. Takvi tipovi muškaraca nisu za ozbiljne veze i uvek sam joj pričala da mora da bude spremna na sve. Nego eto ona je jako čudna devojka, zaljubi se za pet minuta i onda nakon toga pati kada joj neko ne uzvrati ljubav – rekla je Jovanina majka.

Zatim je prokomentarisala spekulacije da je možda trudna sa cimerom, Urošem Rajačićem:

– Od te priče nema ništa, zbog samog poremećaja ishrane ona ne može da ostane trudna još uvek. On se njoj svideo, podsećao je na nekog glumca. Ja smatram da je on nju iskoristio samo kako bi mu produžila boravak. Dečko se pravi kao da ima neki vokabular i strategije, treba malo da se spusti na zemlju. Hvali se kao da je neki frajer ili džentlmen, a ovamo kad treba nešto da kaže za stolom hvata krivine. Dečko totalno nema ni jedan argument. Mali Uroš koliko god da oni njega potcenjuju, on stvarno ume da ubode u centar i ume dati dobre savete Jovani – rekla je ona.