Home Zanimljivosti “DA MI SE VIŠE NE OBRAĆA”: “Njeni znaju kakv sam i da...

“DA MI SE VIŠE NE OBRAĆA”: “Njeni znaju kakv sam i da joj nisam ništa napravio…” (VIDEO)

24764
0
Stanislav Krofak, Miona Jovanović,
Stanislav Krofak, Miona Jovanović,

“Njeni roditelji znaju kakv sam i da joj nisam ništa napravio…”

Bivši MMA borac je definitivno presekao i nema nazad. Njegovo učešće bacilo je novo svetlo na kompletan crni sto.

Turbulentni dani su iza čoveka koji je promenio tok rijalitija. Stanislav Krofak imao je pune ruke posla u šiša baru, kako bi Darku Tanasijeviću objasnio sve teme u kojima je glavna uloga.

Stanislav je, ipak, najviše pričao o Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću, i njihovim problemima.

– Nisam mogao da verujem i to nisam očekivao od nje. Imala je neki stav i kad smo pričali dobio sam poverenje u nju, a onda se podigla i sve ispričala. Sad me najviše muči jer nešto priča, pa plače za pomirenje, a onda se opet podigne i priča – govorio je Stanislav Krofak.

– Da li ti je jasno da joj je stalo do tebe? – upitao je Darko.

– Nije, meni da je stalo ne bih nikad izgovorio neke reči. Sa takvom osobom ne želim više da imam komunikaciju. Ja sam morao da razmišljam šta ću da kažem, ona se okretala Đedoviću i anđelu i pričala im. Inela je sve stvari, kanali me. Ušao sam sa poverenjm u to, a na kraju me je iscinkarala. Šta bih trebao da radim? Ja se setim svega i ona se meni zgadi, nakon ovoga nema lepih stvari. Najbolje je da mi se uopšte više ne obraća. Ja sam slušao juče nominacije i svi realni ljudi su joj rekli da je pogršno postupila. Ona mora da se pomiri sa tim da je pogrešila i da ja preko toga neću da pređem – dodao je Krofak.

– Maju buni što si joj rekao da ćete da pričate napolju, ona je uverena da se ti ovde foliraš i da zbog ugleda nećeš da pređeš preko toga, a da ćeš napolju da je zoveš da to ne zna tvoja porodica – dodao je Darko.

– Ja sam njoj rekao da možemo da popijemo piće, ali sam joj to rekao pre ponedeljka. Sad više nema ništa. Šta više imamo da pričamo? – odgovorio je Krofak, pa progovorio o problemu koji je nastao jer se javio Aneli Ahmić u prolazu.

– Taj pozdrav sa Aneli je njoj smetao, ja sam odrastao na selu i naučen sam i da nepoznatom čoveku kažem dobar dan. Mene ako neko pozdravi i ja ću da pozdravim. Ja imam svoj stav i neću da pustim – dodao je on.

– Kako komentarišeš frku koja je nastala u petak između Mione i Ša? On je ubeđen da se ona njemu nada i dalje. Je l’ te razočaralo što je imala odnos sa njim i pala ti u očima? – upitao je Darko Tanasijević.

– Ne znam šta njega muči, on ima neko nepoverenje u nju. Pa nije me razočarala. Mi kad smo pričali on je rekao da je nju za to apsurd. Kad sam ja rekao da sam ponosan, ona je obećala baki, pa sam bio ponosan jer je ispoštovala reč, ali šta mene briga da li je imala ili ne? Video sam ja da se ona promenila, pričala je po komandama, ali sad je promene 100% i ovakvu je ja poznajem. Nema više strah, ono što govori je užaš. Ja nju ovakvu poznajem. Naš odnos neće da se promeni, ali njeni roditelji znaju kakv sam i da joj nisam ništa napravio. Oni nemaju razlog da imaju loše mišljenje i naravno da mi je drago, ali od toga nema ništa jer sam ja svoje rekao i to je do kraja mog života – objašnjavao je Stanislav.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: