Home Zanimljivosti ISPLIVAO SNIMAK: Miona ponovo uživa sa Nenadom Aleksićem Ša – Mislila da...

ISPLIVAO SNIMAK: Miona ponovo uživa sa Nenadom Aleksićem Ša – Mislila da se ne snima…

15675
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Mislila da se ne snima…

Jovanovićeva se nadala da kamera nije snimila nju u ljubavnom zanosu sa reperom. Sada su se usijale društvene mreže kada je isplivao njihov snimak iz kuće Odabranih.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša obeležili su rijaliti svojim turbulentnim odnosom. Miona smatra da je reper nju izdao jer je pred svima priznao da su imali intimne odnose. Ona strahuje kako njena porodica reaguje na ovu informaciju.

Miona ne može da oprositi Nenadu i trenutno je među njima “zategnuta” situacija. Ona mu danima nije dozvoljava da je ljubi i grli i svakodnevno se svađaju. Reper joj je poručio da neće ostati sa njom u vezi ukoliko ona nastavi tako da se ponaša. Oni su se ipak pomirili, ali još uvek nisu uplovili u mirnu luku.

Ša stalno zamera Mioni što ima potrebu da za crnim stolom brani bivšeg dečka Stanislava Krofaka. Ona je priznala da se kaje što nije obavila razgovor sa Stanislavom kada je ušao u rijaliti i što mu se nije izvinila zbog načina na koji je prekinula njihovu vezu.

Miona je mesecima unazad tvrdila da nije bila intimna sa reperom, a onda je on javno progovorio o njihovim vrelim akcijama.

Sada je na društvenim mrežama isplivao snimak njihove akcije ispod pokrivača.

Na video klipu se vidi kako su Miona i Ša prekriveni preko glave ispod pokrivača, a onda u jednom trenutku Jovanovićeva izviruje.

– Miona i Ša u odabranima. Ima klipova, ne brinite – piše u opisu objave na jednoj fan stranice koja prati dešavanja u rijalitiju.

Podsećamo, Miona je pokušala da predstavi zadrugarima da je Ša primoravao da imaju odnose. Sudeći prema osmehu na Mioninom licu kada je izvirila ispod pokrivača, može se zaključiti da je ona uživala u ovim ljubavnim igrarijama sa reperom.

Jovanovićeva se tokom emisije u kojoj se raspravljala sa Nenadom izletela, pa priznala zbog čega joj još ne ide u prilog da se zna za njihove odnose, kada je pomenula da je on i dalje u polubraku, te da joj ne prija etiketa ljubavnice.

– Ma da, ona je naivna mala Miona. Ovo pranje više neće proći, da ispadne da sam je ja uslovio – rekao je Ša.

– Miona, da li te je uslovio? – upitao je Darko.

– Ajde sad kaži – rekao je Ša.

– Pa budi dobar, pa neću reći – zaključila je Miona.

Pomenuti snimak potražite na Internetu!