Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ OPLJAČKALA LAZARA ČOLIĆA ZOLU: Pobegla sa novcem – Policija hitno...

MILJANA KULIĆ OPLJAČKALA LAZARA ČOLIĆA ZOLU: Pobegla sa novcem – Policija hitno reagovala…

263
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

Policija hitno reagovala…

Čolićev prijatelj se oglasio i otkrio nova saznanja o odnosu bivših ljubavnika.

Učesnik “Elite” Lazar Čolić Zola imao je brutalan okršaj sa bivšom devojkom Miljanom Kulić, koja neprestano pokušava da izgladi odnos sa Čolićem i iznudi pomirenje.

Zolin najbolji prijatelj, Ivica, bio je surovo realan u emisiji “Premijera”, te je gledaocima otkrio pravi razlog njihovog poslednjeg raskida u Beču.

Njihov boravak tamo bio je poprilično zanimljiv javnosti, ali Kulićeva se brzo vratila u Niš, kada je policija reagovala zbog brutalnih scena u Zolinom stanu:

– Ja kada sam čuo da on ide u Beč da nasupta, ali njemu to nije dovoljno. On mnogo troši, nisam bio nikada u toj ekipi sa kojom troši novac. Znamo svi da se on kocka, i on je to sam pričao – rekao je Ivica.

On je otkrio šta se desilo sa Miljanom i Zolom u Beču:

– Oni su se razišli zbog novca, oni su bili na TikToku sa Filipom Carem, gde su zaradili 1500 evra, a Miljana je podigla novac i otišla bez njega. Miljana je mene tada zvala da me pita koja je adresa Zolina, ona je zaboravila gde je Zola bio, ali ja nisam znao adresu. Nakon toga sam se ja čuo sa Zolom, i on mi je rekao šta se sve desilo. Ona je otišla sa novcem, a ona se vratila i lupala mu po vratima, Zoli nije bilo svejedno – dodao je Ivica.

Ivica je potom rekao da je Miljana veoma pohlepna:

– Ona voli pare, a jednom je bila kod mene, ona je ustajala tokom noći da ide da se kocka. Ja ne znam ko je koga tu navukao na kocku. Pre nego što je Miljana napustila stan u Beču, ona je mene nazvala, a ja sam sam joj rekao da mu da pola novca, pa me je ona zvala ponovo i rekla da on nije hteo da joj otvori vrata. Ja sam taj razgovor snimio, jer sa Miljanom sve mora da se snimi – rekao je Ivica u “Premijeri”.