Home Zanimljivosti NEĆE NIKOME DA SE DODVORAVA: Nenad Aleksić Ša besni na Mioninu porodicu…...

NEĆE NIKOME DA SE DODVORAVA: Nenad Aleksić Ša besni na Mioninu porodicu… (VIDEO)

399
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Nenad Aleksić Ša besni na Mioninu porodicu…

Reper nikad iskrenije o emocijama, svojoj vezi, ali i problemima koji ne prestaju da ga muče.

Voditelj Darko Tanasijević je tokom emisije “Izbacivanje” u “Šiša baru” ugostio Nenada Aleksića Ša.

Oni su ovom prilikom porazgovarali o gorućim temama koje tresu “Elitu”.

On je prvo govorio o svojoj odluci da raskine sa Mionom Jovanović, ali i o brzoj promeni mišljenja, da se pomiri sa njom.

– Neke stvari bi bile odavno gotove da je bilo sve kako sam je ja savetovao da bude. Miona je takva kakva jeste, tvrdoglava i kako ona misli tako će da bude. Ovde svaka pogrešna reč i izjava može da deluje jako čudno, pa deluje kao da sam ja neko ko stiska i zato sam rekao da ne želim da budem u tom odnosu. Volim je, ne znam da li može više, ali neke stvari moraju da stanu – pričao je Ša.

– Ona je rekla da je mislila da ćete moći da se obuzdate, ali da joj ti nisi ostavio prostora da nemate s*ks, kao da si je saterao u ćošak – dodao je Darko.

– Ja sam poludeo jer je želja obostrana, njoj je isto kao i meni. Niko nije terao ni na šta. Ona mene zbunjuje, čas sam najgori, nisam gospodin, izdao sam je… Ona je iznela 300 stvari koje smo pričali, a nikad joj nisam rekao da je drukara – dodao je reper.

– Da li misliš da je Mioni stalo do Stanislava? – pitao je Darko Tanasijević.

– Ne mislim. Ja ispadam monstrum, svi ćute, a ja ne vređam i ne nazivam pogrdnim imenima. Nikad ne bih tražio da je neko napada, ali ajde da budemo realni. Ja nju volim kao Boga, ali ako se ponavljaju te stvari… Što si sa mnom? Volim te nije dovoljno. Ja razumem roditelji, ali ne može da šalje tu sliku. Ja znam zbog čega se nerviram, ja bih neke teme odavno oblažio. Meni momak ništa nije kriv. Ja sam njega prizvao. Ja sam samo uvek pričao da ona to saseče jer mesecima ispadam ludak. Prošlost može da se izbriše, mene nijedna osoba iz prošlosti ne zanima. Ja imam osobu pored sebe koju volim i neću iz poštovanja prema njoj da iznosim stvari – objašanjavao je Aleksić.

– Rekao si da njenu babu treba da bude sramota jer te zove nasilnikom – dodao je voditelj.

– Naravno, stojim pri tome. Neće mene niko da vređa bez da ima argumente, pa može Bog da bude. Stoji to i za moje roditelje. Ako pokažem tako nešto prema svojoj devojci, a nikad neću, tad može da se kaže. Pozdravljali su osobe koji su pokazivali neki vid agresive. Ja prema njenim roditeljima imam poštovanje, suzdržan sam jer su njene roditelji, ali me njihovo mišljenje ne zanima. Ja neću nikome da se dodvoravam i čvrsto stojim pri tome – poručio je Ša.

– Ja sam rekao da sam još jednu šansu dao odnosu, ja se pitam. Ja sam onaj koji titra. Ako želi da bude nešto od nas, moramo da budemo 50-50, ako ne od nas nema ništa. Mene može ceo narod da obesi na trgu, ali ja sam u ovom odnosu ispravan. Ako ne može da me ispoštuje nećemo da budemo zajedno. Ja sam mašina i imam snage za sve – dodao je reper.

Detaljnije pogledajte u videu: