Home Zanimljivosti OTKRIVENA ISTINA: Filip Car i Stanislav Krofak su povezani – Sada je...

OTKRIVENA ISTINA: Filip Car i Stanislav Krofak su povezani – Sada je jasno zašto je iskoristio Maju…

1325
0
Stanislav Krofak, Filip Car,
Stanislav Krofak, Filip Car,

Sada je jasno zašto je iskoristio Maju…

Maja već danima pokušava da shvati zašto Krofak ne želi da se pomiri sa njom, ali sada je Miljana iznela svoju teoriju, koja ima logiku.

Tokom emisije “Nominacije” učesnici su imali obavezu da biraju između dva velika favorita, Maje Marinković i Anđela Rankovića.

Ukućani su redom komentarisali i govorili im u lice svoje mišljenje.

Na red je došla Miona Jovanović, Majina nekadašnja prijateljica, a sada ljuta suparnica.

Miona je bila poprilično surova, pa je Maji sasula u lice najbrutalniju istinu i poručila da muškarcima samo krpa, koju iskoriste i bace.

Međutim, Miljana Kulić je imala nešto drugačije mišljenje, pa je objasnila da je Stanislav Krofak zapravo tipovao Maju i celokupna situacija ju je podsetila na učešće Filipa Cara, Majinog bivšeg dečka, prema kom Marinkovićeva ni dan danas nije ravnodušna, što je i sama priznala:

– Veza Stanislav i Maje mi nema logike, on je nju tipovao, da se ponaša kao Filip Car, a ona to radi u inat njemu. Moram da kažem da ću uvek sačuvati Maju, jer je ona moja drugarica – rekla je Miljana Kulić o Maji, pa se osvrnula na Anđela Rankovića:

– Anđelo nije hteo da prizna da su u vezi on i Anita, dok ga Mića nije naterao da prizna. Oni jesu favortiti, a mi želimo videti da li će oni uspeti. Ja želim da moj sin bude ovakva kao on. On nema nijednu lošu reč ni o jednoj bivšoj, koje ga hvale i pozdravljaju. Anđelo mi je super – objasnila je Miljana, a Anđelo nije imao komentar na ovo njeno izlaganje.