Home Zanimljivosti SUOČILE SE PRED STANISLAVOM KROFAKOM: Miona udarila na Majin ponos – U...

SUOČILE SE PRED STANISLAVOM KROFAKOM: Miona udarila na Majin ponos – U oči joj priznala sve šta misli…

534
0
Maja Marinkovic, Miona Jovanović,
Maja Marinkovic, Miona Jovanović,

U oči joj priznala sve šta misli…

Njih dve su delile istog dečka, a Jovanovićeva je zbog toga odlučila da se obrati Maji.

Tokom emisije “Nominacije” učesnici su imali obavezu da biraju između dva velika favorita, Maje Marinković i Anđela Rankovića.

Ukućani su redom komentarisali i govorili im u lice svoje mišljenje, a na red je došla Miona Jovanović, Majina nekadašnja prijateljica, a sada ljuta suparnica.

Miona je bila poprilično surova, pa je Maji sasula u lice najbrutalniju istinu i poručila da je muškarcima samo krpa, koju iskoriste i bace.

– Anđelo je fin, dobar i kulturan. O njemu sve najlapše. O Maji sve najgore. Poznata je po tome što je razvodila muževe od žena. Iskoriste te kao krpu, pa te šutnu. Nju šaljem, Anđela ostavljam – kazala je Miona.

– Miona je moj fan, molila me je da se slikamo u jednom kafiću kad smo se sreće. Ona mi morališe, a zapravo je i ona ljubavnica. Ima energiju grobljanske pevačice, žao mi je što je Stanislav rekao da si ko krava u krevetu – kazala je Maja.

– Maja je jedna jako zla, pokvarena i sujetna osoba. Pokazala je u par navrata da je loš čovek. Otela je muža Aleksandri Subotić. Nije se polazala kao dobar čovek. Ni u partnerskim odnosima nije dobra. Svakog partnera je uništila – dodala je ona.

– Ona je i jedna veliki cinkara, sve svoje partnere je cinkarila. Stanija joj je nekakva drugarica, a bila je sa njenim bivšim Markom Markovićem. Maja ne mari ni za žene, jer spava sa oženjenim ljudima – rekao je Uroš.