Home Zanimljivosti ZAVRŠIO NA DNU: Marko Đedović kopao drugima jamu pa sam u nju...

ZAVRŠIO NA DNU: Marko Đedović kopao drugima jamu pa sam u nju upao…

18892
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Marko Đedović kopao drugima jamu pa sam u nju upao…

Marko Đedović je poznat kao inteligentan rijaliti učesnik, ali nakon ovih reči se poprilično pogubio.

Marko Đedović, vispreni i inteligentni učesnik rijalitija, našao se u nebranom grožđu nakon što je Bojana Pavlović javno izrekla da je Anđelo Ranković zaljubljen u njega.

Đedovića je to baš pogodila te je počeo da se pere kod svoje drugarice Anite Stanojlović, koju je samo pre nekoliko meseci najstrašnije vređao i bitno uticao na Jovanu Tomić Matoru u njenoj odluci da se razvede od Anite.

On je Aniti ispričao u pušionici da je Bojana zapravo ljuta na Anđela jer je ona, navodno zaljubljena u nju, te da sada ne može da oprosti Rankoviću.

– Bojani je prvi pik bila Anita, ali nije uspela, i tada je krenula mržnja prema Aniti jer nije uspela da je osvoji da bi nakon svega zamrzela Anđela jer osvojio Anitu: Ona ne podnosi Anđelka, porziva ga da je gej – dodao je Đedović.

– Ma da ona je mene jurila – govorila je Anita.

– Ma ona priča da je Anđelo zaljubljenn u mene mi je užasna – dodao je Marko.

Ipak mnogi gledaoci na Jutjub kanalu nisu bili baš ubeđeni u ove Đedovićeve tvrdnje pa su ispod tvrdili da se neuspešno pere:

– “Đeda, pravi muškarac…ne da na svoju lepšu polovinu…”, “Što se Đedović toliko uznemirio? Ako zna da nije istina što se pravda?”, “Ahahha Đedoviću smiri se on je samo tvoj” – mnogi su čestitali Bojani, na navodnoj, istini.