Home Zanimljivosti ANĐELU STIGLO DIREKTNO URUČENJE: Nakon što mu se javno obratila – Saznao...

ANĐELU STIGLO DIREKTNO URUČENJE: Nakon što mu se javno obratila – Saznao brutalnu istinu…

745
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

Saznao brutalnu istinu…

Anđelu je bilo jasno koliko joj znači nakon gesta koji su svi učesnici isčekivali da će se desiti.

Odlukom glasova gledaoca, rijaliti šou program “Elita” napustio je učesnik Pavle Milevski, koji je odmah po izlasku imenovao novog vođu.

Njegova odluka da je izabrao cimerku Anitu Stanojlović saopštena je tokom porodičnog sastanka, a ubrzo nakon toga usledila je njena podela budžeta.

Stanojlovićeva je odlučila da najpre započne podelu sa velikim budžetima, a prva na listi za ovu privilegiju bila je njena drugarica Slađa Lazić.

– Veliki za Slađu, od starta si tu za mene, sve što smo prošli, prošli smo zajedno. Sve najlepše mislim o tebi – rekla je Anita za crnim stolom.

Nakon što je Lazićevoj dodelila veliki budžet, mlada takmičarka se obratila svom dečku Anđelu Rankoviću, takođe dodelivši mu najveću svotu novca. Anita je za njega imala vrlo kratku, ali jasnu poruku.

– Naredni veliki je za Anđela, mog dečka, volim te – rekala je Anita, a onda treći veliki budžet dala Lepom Mići, kojem je priznala da je njen “rijaliti otac”.

Podsećanja radi, nakon što je javnost uznemirila vest da je advokatica aktuelne učesnice rijalitija “Elita”, Anite Stanojlović upala u porodičnu kuću Jovane Tomić Matore, u kojoj se u tom trenutku nalazila njena teško bolesna majka, oglasila se upravo ona, te izdala hitno saopštenje.

Kako je istakla, ona je pokušala da na miran način od Matorine porodice preuzme Anitine lične stvari koje su u njihovom posedu.

Međutim, situacija je eskalirala nakon što je od Tomićkine majke doživela negodovanje, te je neminovno da je to po zakonu krivično gone.