Home Zanimljivosti HITNO OGLAŠAVANJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Nakon pogaženog obećanja i burnog raskida… (VIDEO)

HITNO OGLAŠAVANJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Nakon pogaženog obećanja i burnog raskida… (VIDEO)

316
0
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,

Nakon pogaženog obećanja i burnog raskida…

Ona je uvek staje na očevu stranu, ali se sada nakon nove drame u rijalitiju jasno obratila.

Ćerka Stanislava Krofaka, Vanesa, oglasila se povodom incidenta koji je njen otac imao sa Anitom Stanojlović u rijalitiju “Elita.”

Stanislav Krofak, poznat po svojim turbulentnim odnosima u rijalitiju, našao se u centru pažnje zbog svađe sa Anitom, koja je izazvala brojne reakcije među gledaocima.

Vanesa, koja redovno prati i komentariše očevo učešće na društvenim mrežama, izrazila je svoje mišljenje povodom najnovijih dešavanja. Na svom Instagram profilu, koji vodi u ime svog oca, Vanesa je podelila svoje razmišljanje i podršku, ali i iznela određene kritike.

Sada je objavila fotografiju video snimka, a na njemu je Anita koja je za vreme podele budžeta prišla Krofaku i iskreno mu rekla šta misli o njegovom odosu sa Majom.

– Stnanislave, mali budžet ide tebi. Ja samo imam da ti kažem da nemam neko izraženo mišljenje o tebi. Mislim da voliš Mionu, a da ti je Maja bila samo hir, jer si je pikirao zbog izgleda – kazala je Anita.

Sada se Krofakova ćerka obratila svim fanovima uz sledeću poruku:

– Idite čitajte komentare – napisala je ona.

Ovim je htela da skrene pažnju svim fanovima i podršci njenog oca na komentar koji je Anita dala za vreme podele budžeta.

Podsetimo, Vanesa je takođe naglasila da podržava svog oca u svakoj njegovoj odluci, ali do određenih granica i ako su te odluke normalne. Ova njena izjava pokazuje da, iako ima kritički stav prema nekim očevim postupcima, i dalje pruža podršku i ljubav.

Raskid Maje i Stanislava

Raskid između Maje Marinković i Stanislava Krofaka bio je buran i pun teških reči, što je privuklo veliku pažnju javnosti. Njihova veza, koja se razvijala pred kamerama rijalitija “Zadruga”, okončana je nakon serije žestokih svađa i optužbi.

Maja je optužila Stanislava da je ponižava i manipuliše njome, dok je Stanislav uzvratio optužbama da ga Maja iskorišćava i laže. Tokom jedne od svađa, situacija je eskalirala do te mere da je obezbeđenje moralo da interveniše kako bi sprečilo fizički sukob između njih dvoje​.

Ovaj turbulentni raskid samo je dodatno zaoštrio tenzije među učesnicima rijalitija, dok su obožavaoci pomno pratili svaki njihov korak i reakciju.

Pogledajte prilog: