Home Zanimljivosti JANJUŠ SA ANELI ČEKA DETE: Od Ene ni traga – Znate li...

JANJUŠ SA ANELI ČEKA DETE: Od Ene ni traga – Znate li ko je sestra njegove bivše žene…

520
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Znate li ko je sestra njegove bivše žene…

Ena i Janjuš su u braku proveli nekoliko godina, a iz njihove ljubavi rodila se i ćerka Kruna. Ipak, nekadašnji košarkaš je nekoliko puta prokockao poverenje svoje supruge, kojoj je sestra bila najveća podrška u teškim trenucima.

Nekadašnjeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša domaća javnost je imala priliku da bolje upozna tokom njegovih učešća u rijalitiju “Zadruga”, kao i trenutno aktuelnoj “Eliti”. Janjuš je prvi put ušao u Belu kuću još na početku “Zadruge 1”, a potom smo ga maltene gledali u skoro svakoj sledećoj sezoni.

Ono po čemu je Janjušević najviše poznat svakako jeste njegov neosporni smisao za humor, ali je Marko naširoko postao poznat i kao veliki ženskaroš, budući da mu afere sa devojkama u rijalitiju nisu strane. Pored epiteta ženskaroša, Janjuša nazivaju i preljubnikom jer je javno, pred kamerama prevario svoju, sada već bivšu suprugu Enu Senić, i to nekoliko puta.

Nakon što bi načinio preljubu, Janjuš je znao javno da se pokaje i izvinjava supruzi, međutim, to ga ne bi sprečavalo da isto ponovi.

On je sada u emotivnoj vezi sa Aneli Ahmić, a vest koja je napravila potpunu pometnju u javnosti, jeste saznanje da je njegova rijaliti devojka trudna. Vest je saopštio Milan Milošević, a ovaj par je saopštio da će zadržati dete. Ena se povodom ove vesti nije još uvek oglašavala.

Svakako da je preljuba koju je načinio sa starletom Majom Marinković ostala najviše upamćena, budući da ga je supruga ostavila nakon što se saznalo da je bio intiman sa Majom, poslavši mu papire za razvod braka u “Zadrugu”, nakon čega je ušao u vezu sa Marinkovićevom.

Međutim, Janjuš je imao afere i sa Anom Korać, Ivanom Šopić, Aleksandrom Nikolić, Deniz Dejm, Marijanom Zonjić, kao i sa učesnicom “Zadruge 6” Šarmen Sorajom Leoni Altman.

Ko je Janjuševa supruga Ena?

Ena Senić, žena koja je Janjušu podarila ćerku Krunu i koja je sa njim provela nekoliko godina u braku, od samog početka njegovog učešća u rijalitiju uspešno izbegava medije, te se nigde ne oglašava javno.

Malo je poznato da je Ena sestra poznate radio i tv voditeljke i nekadašnje članice prvog ženskog rep sastava “Bičarke na travi”, Une Senić. Fizička sličnost između sestara je ipak, očigledna. Budući da se Ena nikada nije javno oglašavala povodom skandala koje je njen suprug pravio u rijalitiju, ni Una takođe nikada nije želela javno da komentariše bračni brodolom svoje sestre, ipak, privatno su jedna drugoj najveća podrška.

Iako sestre Senić retko objavljuju zajedničke slike na društvenim mrežama, Una je jedne godine javno čestitala svojoj mlađoj sestri Eni rođendan, zajedničkom slikom sa Ade Bojane, gde su zajedno letovale.

– Kažu da ako zezneš stariju sestru treba da znaš da sa ovom mlađom ne bi trebalo da se kačiš. Doduše, ja sam se uvek osećala kao da si mi ti starija sestra. Osim onda kad sam došla sa tatom po tebe i mamu u bolnicu pa su na tebe naređali još tri bebe a ja sam se od uzbuđenja pogubila i izgubila broj. I onda kada sam išla prvi put (verujem i jedini u detinjstvu) na letovanje bez tebe, pa sam jedva čekala da se vidimo i da ti cmačem i štipam obraze i da ti diram loknice. Srećan rođendan, čupavo čudovište – napisala je tada voditeljka čestitku svojoj sestri.

Instagram,
Instagram,

Una i Ena imaju i brata Vuka, kojeg javnost takođe nema prilike da vidi, osim na pojedinim Instagram objavama poznate voditeljke. Nakon razvoda od Janjuša, Ena je vratila devojačko, pa se danas preziva Senić.

Podsećanja radi, Janjuš je mesecima pre nego što je ušao u “Elitu” govorio da mu je životna želja da mu supruga oprosti i da se pomiri sa njim, a ako je suditi po objavama na njegovom Instagramu tada, do toga je zaista i došlo.

Ipak, gotovo je sigurno da mu Ena nije oprostila još jednu javnu sramotu, a to je njegov, i više nego blizak odnos sa Aneli Ahmić. Iako se ni ovim povodom Ena nije oglašavala, kada je nedavno Janjušu poslala prljave i male stvari u rijaliti, mnogi su taj potez protumačili kao svojevrsnu poruku izneverene supruge.