Home Zanimljivosti “NEĆU VIŠE DA SE BRUKAM”: Nenad Aleksić Ša priznao koliko je nesrećan...

“NEĆU VIŠE DA SE BRUKAM”: Nenad Aleksić Ša priznao koliko je nesrećan sa Mionom – Nema više snage… (VIDEO)

533
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Nema više snage…

Reperu je svega preko glave. Više nema toleranciju za to što se u njegovu vezu sa Mionom upliće ime Stanislava Krofaka.

Milan Milošević je tokom emisije “Pretres nedelje” pokrenuo najaktuelnije teme u Beloj kući. Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša već nedeljama unazad ne mogu da nađu zajednički jezik.

Miona ne može da oprosti reperu što je pred svima priznao da su bili intimni. Smatra to najvećom izdajom i danima nije želela da dopusti Ša da joj se približi. Nenad “puca po šavovima” jer Miona ima potrebu da brani bvišeg dečka, Stanislava Krofaka, za crnim stolom. Ša je sada otvorio dušu i priznao koliko je nesrećan sa Mionom.

– Muka mi je, više ne znam šta je dobro, a šta loše. Šta god da uradim najgori sam. Imali smo dogovor posle “Pitanja novinara”, kad sam se zakleo da neću da pominjem bivše, rekla je ako tako bude da ćemo da imamo savršenu vezu. Ja sam svoje ispoštovao, skapirao sam da nema potrebe. Ja sam rekao da ne želim uvredu, da to ispoštuje i da spustimo loptu – pričao je Nenad.

– Stanislav kaže da je ovo sad prava Miona, da do sad nije smela da priča, a da je sad prava i da je ovakvu poznaje – dodao je Milan.

– Miona ništa nije promenila u svom ponašanju. Kako se bliži kraj valjda treba ljubav da bude na prvom mestu, koga boli uvo da li smo tema? Ako oni imaju potrebu da se komentarišu, šta ja radim ovde? Jedno slovo za njega nisam rekao, otkako sam se zakleo ovde. Ne želim više da se brukam i to da komentarišem – dodao je reper.

– Ti si svima pričao da te vređa od jutra do mraka – dodao je Milan.

– Živa istina… Došlo je do gornje granice. Nema više prostora za svađu i uvredu. Ja sam opet saznao da je ona sinoć pričala o bivšem, odakle više potreba da odgovara na pitanja? Ja joj ništa nisam spominjao, a vidim da kod nje nema promene. Da li želiš da živiš sa mnom? Batali me onda te priče, šta više ima da se ispriča? Ona je uvek ljuta… Sad joj ništa ne spominjem, sad ni to ne valja. Ja nisam bio srećan dve nedelje unazad – nastavio je reper.

Detaljnije pogledajte u nastavku: