Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA DOBIO JOŠ JEDAN ŠAMAR REALNOSTI: Odmah krenuo u bekstvo...

NENAD ALEKSIĆ ŠA DOBIO JOŠ JEDAN ŠAMAR REALNOSTI: Odmah krenuo u bekstvo iz Elite… (VIDEO)

608
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Odmah krenuo u bejstvo iz Elite…

Turbulentan odnos u vezi sa Mionom mu i dalje teško pada, a njihova svađa eskalirala je njegovim potpunim rastrojstvom.

Nenad Aleksić Ša je ponovo pokušao da pobegne iz “Elite”.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak pokušaja njegovog begstva, ali bezuspešno kao što je to i do sada bio slučaj.

Nakon haosa koji je nastao zbog ovog incidenta, reper se osamio, ali drama tu nije stala. Kako se dalje vidi na snimcima, Aleksić je ušao u žučnu raspravu sa svojom emotivnom partnerkom, Mionom Jovanović. Ova svađa dodatno je pojačala tenzije među učesnicima i zaintrigirala gledaoce.

Da li će biti posledica za Ša i kako će se njegova veza sa Mionom razvijati nakon ovog sukoba, ostaje da se vidi u narednim danima.

Ovo je haos koji traje već dugo, a za sada nije poznato da li će Nenad biti kažnjen za još jedan pokušaj da napusti Belu kuću. Gledaoci nestrpljivo čekaju dalji razvoj događaja.

Komentari na mrežama su se ređali munjevitom brzinom.

Fanovi su bili podeljeni u mišljenjima:

– “Kako se folira”, “Molim vas neka ga neko više izbaci”, “Obožavam da gledam njegove nervne slomove” – samo su neki od komentara.

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će ovaj incident imati dugoročne posledice po Aleksića i njegovu vezu sa Mionom.

Ša je nedavno istakao koliko mu je mučno u odnosu sa Mionom:

– Muka mi je, više ne znam šta je dobro, a šta loše. Šta god da uradim najgori sam. Imali smo dogovor posle “Pitanja novinara”, kad sam se zakleo da neću da pominjem bivše, rekla je ako tako bude da ćemo da imamo savršenu vezu. Ja sam svoje ispoštovao, skapirao sam da nema potrebe. Ja sam rekao da ne želim uvredu, da to ispoštuje i da spustimo loptu – pričao je Nenad.

Prvi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Drugi prilog pogledajte ispod: