Home Zanimljivosti PRVA REAKCIJA ASMINA NA TRUDNOĆU ANELI AHMIĆ: Zaštitio bivšu ženu od Marka...

PRVA REAKCIJA ASMINA NA TRUDNOĆU ANELI AHMIĆ: Zaštitio bivšu ženu od Marka Janjuševića Janjuša… (VIDEO)

270
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Zaštitio bivšu ženu od Marka Janjuševića Janjuša…

Durdžić podržao bivšu partnerku da rodi dete. Čestitao je Janjušu i Aneli na tome što će postati roditelji i poželeo im sreću.

Aneli Ahmić je uradila test za trudnoću i saznala je da je u drugom stanju. Ona je posumnjala da je ovo tačno jer je bila ubeđena da je dobila ciklus. Međutim, mnoge žene imaju krvarenja u prvim nedeljama trudnoće i sa bebom sve bude u redu. Aneli je ponovila test i drugi je isto pokazao pozitivan rezultat.

Marko Janjušević Janjuš nije oduševljen ovom informacijom. Njegova prva reakcija je bila da želi da ona ponovi test. Kada su ponovo utvrdili da je trudna nakon drugog testa, Janjuš je zanemeo od šoka. Zadrugari su svi đuskali i veselili se kada su saznali da Janjuš i neli čekaju dete, a košarkaš je sve vreme stajao u mestu. Rekao je da ga brine što su se svađali i međusobno vređali. Međutim, na kraju je “spustio loptu” i shvatio da je sa Aneli pravio dete svesno i iz ljubavi. Zagrlio je i tešio da će sve biti u redu.

Dušica Jakovljević je uživo u program uključila Anelinog bivšeg partnera, Asmina Durdžića, i saopštila mu vest o trudnoći.

Asmin poželeo sreću Aneli i Janjušu

– Zovemo te uživo iz emsije. Moram da ti kaežm. Aneli je radila test na trudnoću i trudna je sa Janjušem – rekla je Dušica.

– Super, želim im sve najbolje, da budu zdravi i srećni – rekao je Asmin.

– Kako je delovalo, tu sreće nema. S obzirom na njegovu reakciju… On je sad sumnjičav i jako se ružno ponaša prema njoj, barem u ovim trenucima. Ja nikad ne želim da dajem svoj sud, ali kad je reč o muškarcu i ženi koji su bili intimni… Da li si očekivao da će im odnos biti loš? – pitala je Dušica.

– Ja sam ispao loš sa nekim komentarima, ali one su me terale da budem loš. Nijedan mušlatac ne treba da vređa svoju devojku, ne podržavam to. Ja ne mogu sad da morališem, kad sam i ja sam vređao, ali sam bio prinuđen da vređam. Kada bih dao neki komentar, ispao bih kontradiktoran, pošto sam i ja vređao. Moje mišljenje je da svaki muškarac koji je u vezi, ne treba da vređa devojku i da priča loše o njoj – kazao je Asmin.

– Veoma si realan, retko koji muškarac će to tako obrazložiti. Zvali smo i Situ. Ona je rekla da će prihvatiti dete i da će voditi računa o njemu, ali da za Janjuša ne žele ni da čuju, s obzirom na to šta se sve dešava i izgovara – kazala je Dušica.

– One uvek tako pričaju. Ne podržavaju oca deteta i pljuju ga. Želim im svu sreću, treba da rodi to dete – rekao je Asmin.

– Žele da se ponovi test. Janjuš želi da prisustvuje ponavljanju testa jer on ne veruje da je test validan – rekla je Dušica.

– To je njegovo klošarsko ponašanje – rekao je Asmin.

– Nora će dobiti brata ili sestru – rekla je Dušica.

– Neka se deca igraju i uživaju – odgovorio je Asmin.

Detaljnije pogledajte u nastavku: